Νίκος Βαλαβανόπουλος στους 93,7: « Μας έλυσαν τα πόδια τα δυο γρήγορα γκολ, ευχαριστούμε τον κόσμο»

 Νίκος Βαλαβανόπουλος στους 93,7: «  Μας έλυσαν τα πόδια τα δυο γρήγορα γκολ, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Στο «γκολ που δε μέτρησε» του ραδιοφώνου της Πρωινής μίλησε ο επιθετικός του ΑΟΚ Νίκος Βαλαβανόπουλος για το χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στη συγκεκριμένη εκτός έδρας αναμέτρηση.

Αναλυτικά τόνισε.

Ερώτηση: Πες μας την άποψη σου για το παιχνίδι με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Καθαρή νίκη, το δείχνει άλλωστε και στο σκορ.

Απάντηση: Σίγουρα είναι μια καθαρή νίκη. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω και των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι, φάνηκε καθαρά ότι το μονό που σκεφτόμασταν ήταν οι 3 βαθμοί της νίκης.  Μπήκαμε δυνατά και στα πρώτα λεπτά πετύχαμε δυο γκολ. Μετά ήταν θέμα δικό μας για να γίνει το ματς εύκολο. Το διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε.

Ερώτηση: Σας  βοήθησαν τα δυο γρήγορα γκολ.

Απάντηση: Ναι μας βοήθησαν πολύ. Μας έλυσαν τα πόδια, έφυγε το άγχος. Όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια από μας σ` ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο που γινόταν ακόμη περισσότερο βαρύς όσο περνούσε η ώρα από τη συνεχόμενη βροχή.   Ηταν δύσκολες οι καιρικές συνθήκες.

Ερώτηση: Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήρθε πολύς κόσμος από την Καβάλα για να βοηθήσει την προσπάθεια σας.

Απάντηση: Ηταν κάτι το τρομερό.  Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που ήρθανε και τους ευχαριστούμε πολύ.  Πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα γίνονται περισσότεροι.

Μας ανεβάζουνε τη ψυχολογία και τη διάθεση.   Νιώθουμε μέσα στο παιχνίδι ακόμη περισσότερο δυνατοί.

Ερώτηση: Σκοράρεις σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και ανακτάς την περσινή σου ψυχολογία;

Απάντηση:  Το σκοράρισμα έρχεται μόνο του. Εγώ θέλω να παίζω για την ομάδα, να κερδίζει η ομάδα.  Τα γκολ που θα πετυχαίνω να είναι γκολ νίκης για την ομάδα.

Ερώτηση: Τώρα το ντέρμπι με τον Αετό Οφρυνίου.

Απάντηση:  Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το ματς που έρχεται. Υπάρχουν μέρες ακόμη και χρειάζεται να το δούμε σιγά- σιγά με δουλειά και υπομονή.

Ερώτηση: Πόσο θα σας επηρεάσει αν τελικά το ματς γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αν  δεν αλλάξει η απόφαση της ΕΠΟ την Τετάρτη.

Απάντηση: Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ειδικά μετά από δυο παιχνίδια εκτός έδρας και σ` ένα τοπικό ντέρμπι.  Είναι πολύ διαφορετικά να παίζεις στην έδρα σου με κόσμο.

Η απόφαση της ΕΠΟ είναι υπερβολική και θεωρώ ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα την Τετάρτη στην έφεση του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης