• 16 Μαΐου 2024,

Τάσος Μήτρου στους 93,7: « Εξοντωτική ποινή, μετρήσαμε τους φίλους μας»

 Τάσος Μήτρου στους 93,7: « Εξοντωτική ποινή, μετρήσαμε τους φίλους μας»

Εξοντωτική την ποινή που επιβλήθηκε στον Βρασίδα για τη γνωστή υπόθεση με την 5η αλλαγή στο ματς με τον Ολυμπιακό Καβάλας ,  χαρακτήρισε στους 93,7 ο Τάσος Μήτρου.

Ο παράγοντας του Βρασίδα τόνισε ότι στο μυαλό της διοίκησης είναι η έφεση στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ερώτηση: Βαριά τιμωρία για τον Βρασίδα. Ηταν κάτι που το περιμένατε; Θα κάνει έφεση η ομάδα σας;

Απάντηση: Είναι 6 βαθμοί κερδισμένοι μέσα στο γήπεδο. Χαμένοι στην ένσταση που μας έκανε ο Ολυμπιακός Καβάλας. Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και το πιο πιθανό είναι να προσφύγουμε στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ακόμη δεν το έχουμε αποφασίσει.  Μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Εμείς δεν περιμέναμε την τιμωρία μας γιατί ξεκάθαρα στον ΚΑΠ δεν αναφέρει για τιμωρία όταν μια ομάδα κάνει 5 αλλαγές. Θεωρήσανε από την ΕΠΣΚ ότι ήταν παράνομη συμμετοχή. Δεν ήταν ούτε τιμωρημένος, ούτε παράνομο δελτίο απλά ήταν η 5η αλλαγή.

Το θέμα είναι ηθικό, ειδικά για την ομάδα μας. Είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Όντως έγινε αυτό το συμβάν  αλλά ούτε πρόθεση υπήρχε, ούτε εμείς επωφεληθήκαμε κάτι απ` αυτό.   Το σκορ ήταν 4-1 υπέρ μας. Στο 93` μπήκε 20 δευτερόλεπτα ο ποδοσφαιριστής και βγήκε. Το θέμα είναι ηθικό. Μετρήσαμε τους φίλους μας, τους ζυγίσαμε και βγήκανε ελλιπείς. Βγήκανε οι φίλοι μας ελλιπείς, αυτό το τονίζω.

Αυτό δηλώνουμε από τον Βρασίδα της Νέας Περάμου. Είναι πως θα ερμηνευτεί ο ΚΑΠ. Ηταν παράνομη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο δικού μας ποδοσφαιριστή οπότε αυτός έπρεπε να δεχτεί κόκκινη κάρτα.  Η ομάδα για πιο λόγο να τιμωρηθεί;

Ερώτηση: Υπάρχουν πιθανότητες να δικαιωθεί ο Βρασίδας στη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ;

Απάντηση: Ο ΚΑΠ δεν είναι ξεκάθαρος.

Αυτό που επικαλείται ο Ολυμπιακός δεν το λέει ξεκάθαρα μέσα στον ΚΑΠ. Ας μας το στείλουνε να το δούμε.  Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που πάρθηκε τέτοια απόφαση για την ομάδα μας. Η απόφαση ήταν εξοντωτική για τον Βρασίδα.

Είμαστε στην 7η  αγωνιστική και μένουμε πίσω στη βαθμολογία. Ήρθαμε σε επαφή με τη διοίκηση της ΕΠΣΚ ενώ κάναμε και εμείς ένσταση για το θέμα του προπονητή που δεν είχε ο Ολυμπιακός Καβάλας. Μέχρι εκεί.

Ερώτηση: Δεν τα βάζει κάτω ο Βρασίδας της Νέας Περάμου;

Απάντηση: Κοιτάξτε είναι μια απόφαση εξοντωτική. Είναι 6 βαθμοί κερδισμένοι μέσα στο γήπεδο. Είναι ηθική υποχρέωση της διοίκησης για τους παίκτες μας και τον προπονητή μας να πάμε την υπόθεση στα άκρα. Μέχρι να δικαιωθεί η ομάδα μας.  Η απόφαση πιστεύω ότι θα είναι ομόφωνη από το Δ.Σ για να προχωρήσουμε σε έφεση.

Ερώτηση: Αυτή η ποινή θα βγάλει περισσότερο εγωισμό στην ομάδα;

Απάντηση: Τα παιδιά της ομάδας μας είναι 15 μέρες με την πλάτη στον τοίχο.

Γι` αυτούς που έπαιξαν ποδόσφαιρο  καταλαβαίνουν τι λέω.  Ποτέ ο Βρασίδας δεν έχει δώσει δικαίωμα στην Καβάλα, στα τόσα χρόνια που αγωνίζεται. Τέτοια ποινή ποτέ δεν έχει δεχτεί.

 

Διαβάστε επίσης