• 25 Απριλίου 2024,

Νοτιάδες , βροχές καταιγίδες και στο βάθος κρύο …

 Νοτιάδες , βροχές καταιγίδες και στο βάθος κρύο …

Aπό την ερχόμενη Παρασκευή και μετά ο χειμώνας που  είναι αλήθεια ότι έχει αναβάλει πάρα πολλές φορές την άφιξη του.

Η εμφάνιση του θα γίνει με βροχές , καταιγίδες , χιόνια στα ορεινά και πτώση της θερμοκρασίας που είναι πολύ λογική για την εποχή που διανύουμε.

 

Δεν άντεξε φαίνεται η Πισπιρίγκου την απόφαση για εκ νέου προφυλάκιση της και καταγγέλλει τον πρώην σύζυγο της για ξυλοδαρμό.

Η ερώτηση είναι μία και είναι απλή :

Η Πισπιρίγκου που έχουμε γνωρίσει όλους αυτούς τους μήνες μέσα από τα ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων τις συνεντεύξεις της σε ενημερωτικές εκπομπές είναι από τις γυναίκες που τρώνε εύκολα ξύλο ;

Με όλα αυτά που έχουμε δει θα περιμέναμε τον Δασκαλάκη να την καταγγείλει για ξυλοδαρμό.

 

Πραγματικά «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι».

Ο Βασίλης Τσιάρτας υποψήφιος με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» του Τζήμερου και του Κρανιδιώτη.

Κρίμα …

 

Πάντως οι προηγούμενες ημέρες και πριν την κηδεία του τέως θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηριστούν ως οι ημέρες των πιεστικών.

Όλα τα συνεργεία του Δήμου της Αθήνας ήταν έξω και με τα πιεστικά στα χέρια οι υπάλληλοι καθαρίζανε πλατείες , αγάλματα , παγκάκια.

Ο προαύλιος χώρος της Μητρόπολης των Αθηνών έλαμπε !

Για βιτρίνα !

 

Μέχρι την έλευση του πραγματικού χειμώνα όπως όλα δείχνουν θα φάμε άλλο ένα μαστίγωμα από τους ισχυρούς νοτιάδες που αγαπάνε ιδιαίτερα την Καβάλα χειμώνα – καλοκαίρι.

 

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών που καλύψανε την κηδεία του τέως με κάθε λεπτομέρεια.

Για άλλη μια φορά τα δελτία γίνανε περίπου μονοθεματικά.

 

Επανήλθε η Υπουργός Πολιτισμού η Μενδώνη και δεσμεύτηκε ότι η πρόσβαση των πολιτών στα ανάκτορα στο ΤΑΤΟΙ θα γίνει μέχρι το 2025.

Γέροι να είμαστε μέχρι τότε για να τα ξαναπούμε.

 

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Νάπολι που είναι πρώτη στην βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Serie A και καλπάζει για την κατάκτηση του τίτλου έκανε για άλλη μια φορά την διαφορά και ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου παρουσίασε την νέα της φανέλα που τείνει χρωματικά προς το ροζ και απεικονίζει ένα γυναικείο φιλί.

Μια δημιουργία που έκανε το ντεμπούτο της στο προχθεσινό  ματς Κυπέλλου της Νάπολι με την Κρεμονέζε και βρίσκεται ήδη προς πώληση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φανέλες θα τεθούν σε δημοπρασία και τα έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δυναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης