Ντέρμπι με τα όλα του και 1-0 ο ΑΟΚ επί του Αετού(φωτογραφίες)

 Ντέρμπι με τα όλα του και 1-0 ο ΑΟΚ επί του Αετού(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ο ΑΟΚ κρατάει την ουσία από το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Αετό(σκληρό καρύδι και πάλι). Κέρδισε και  είναι μόνο δεύτερος στη βαθμολογία.

Στα πρώτα 45 λεπτά με χαμένο πέναλτι ο ΑΟΚ στο 5`, με κατοχή της μπάλας αλλά με εύκολα λάθη στις μεταβιβάσεις. Ο Ζέρης με πολλές πρωτοβουλίες από τα δεξιά.  Ο Αετός μετά το πρώτο 10λεπτο να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του  σε αργό τέμπο και με Καζαντζίδη, Ελέζι να κάνουν καλή δουλειά αλλά και ο Κωνσταντινίδης στο μαρκάρισμα του Μαρκόπουλου.  Στην επανάληψη η πρώτη κίνηση από τον Δερμιτζάκη ήταν ο Γεμιστός για ν` ανοίξει η άμυνα του Αετού αλλά ο ΑΟΚ δεν είχε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του, παράλληλα ο Δουμάνης(πλήγμα η αποχώρηση του για τον Αετό ) ανέβασε την απόδοση του και απειλούσε με φάουλ. Στο 70` η μεγάλη φάση του ΑΟΚ με τον Ζέρη. Η λύτρωση από μια στημένη φάση στο 81` και με αυτογκόλ του Καζαντζίδη από το κόρνερ του Παπαδόπουλου(έδωσε λύσεις) .

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν άλλαξε το αρχικό σχήμα. Η ενδεκάδα ήταν η ίδια που παρέταξε στα δυο προηγούμενα εκτός έδρας με Κόσμιο και με Εθνικό Σιδηροκάστρου. Μόνο που αυτή τη φορά ο Μαρκόπουλος αυτή τη φορά έπαιξε δίπλα στον Βαλαβανόπουλο, κοντά στην αντίπαλη περιοχή.    Ο Δημήτρης Σίτσας παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και με Κάπατζη  μέσα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στο 5` από βαθιά μπαλιά του Γαβριηλίδη ο Ζέρης κερδίζει πέναλτι από τον Κάπατζη. Το εκτέλεσε ο Μαρκόπουλος αλλά απέκρουσε ο Κυφωνίδης.

Στο 11` από κοντινή απόσταση του Καραγιαννίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  Στο 37` σουτ του Γαβριηλίδη σε καλή θέση απομακρύνει ο Κυφωνίδης. Στο 44` λάθος εκτίμηση του Κυφωνίδη προ του Μαρκόπουλου που έκλεψε σωτήρια σε κόρνερ ο Ν. Παυλίδης.

Στο 51` σέντρα σουτ του Τσούτση λίγο άουτ.  Στο 65` έξυπνο φάουλ του Δουμάνη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ίσως και με παρέμβαση του Δήμιζα. Στο 66` φάουλ του Δουμάνη εξαιρετική απόκρουση του Δήμιζα σε κόρνερ.   Στο 70` ο Ζέρης μπροστά στο γκολ με σουτ  αλλά ο Καζαντζίδης με προβολή σε κόρνερ.  Στο 79` κόρνερ του Γ. Παπαδόπουλου αυτογκόλ με το κεφάλι του Καζαντζίδη το 1-0.

Οι συνθέσεις των δυο  ομάδων.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τουμανίδης, Κασμερίδης, Ψάλτης, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος 90+ Αδαμάκης , Γιατσβίνοβιτς 87` Τόσκας , Τσούτσης 72` Παπαδόπουλος , Βαλαβανόπουλος 60` Γεμιστός .

Αετός Οφρυνίου: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Ν. Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Δαγκούλης, Καραγιαννίδης, Ελέζι,  Δουμάνης 72` λ. τ Σαββατιανός , Μουδούρογλου, Γ. Παυλίδης 67` Κωνσταντίνου .

 

Διαβάστε επίσης