• 6 Μαΐου 2024,

Ο Αδαμαντίου στον Ορφέα Ξάνθης (δηλώσεις), ο Παυλακάκης στην Κεραμωτή, παρελθόν από Νέστο ο Τσάκωνας και από Βρασίδα o Σπυρίδης.

 Ο Αδαμαντίου στον Ορφέα Ξάνθης (δηλώσεις), ο Παυλακάκης στην Κεραμωτή,  παρελθόν από Νέστο ο Τσάκωνας και από Βρασίδα o Σπυρίδης.

Συνέντευξη στην Αθλητική Πρωινή παραχώρησε ο 18χρονος Διαμαντής Αδαμαντίου που συνεχίζει φέτος την καριέρα του στον Ορφέα Ξάνθης(Γ` Εθνική μετά την περσινή περίοδο στον Ορφέα Ελευθερούπολης και στον Αρη Ζυγού.   Επίσης ο Διαμαντής έχει αρχικά φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ ενώ συνέχισε στον ΠΑΟΚ Καβάλας.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως βρέθηκες στον Ορφέα Ξάνθης;

Απάντηση: Από το Γενάρη και μετά αγωνίστηκα στον Αρη Ζυγού μετά τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Με παρακολούθησε σε κάποια ματς ο Λεωνίδας Πετρίδης που είναι τώρα προπονητής σε ομάδα της Ξάνθης και ήταν συμπαίκτες με τον πατέρα μου στην ΑΕΚ.   Ηρθε σε επαφή με τον κ. Χατζημεστή και τον Ορφέα Ξάνθης προκειμένου να δοκιμαστώ.

Στις δοκιμές που πήγα, έπεισα του ανθρώπους του Ορφέα Ξάνθης και κάπως έτσι μεταγράφηκα στην ομάδα της γειτονικής πόλης.

Ερώτηση: Για πρώτη φορά θα βρεθείς σε ομάδα Γ` Εθνικής;

Απάντηση:  Ήμουν πριν από 3 χρόνια στον ΑΟΚ, όπου μόλις είχα βγει από την Ακαδημία και ανέβηκα στη μεγάλη ομάδα.  Δεν πήρα πολλές ευκαιρίες αλλά αυτό μάλλον ήταν φυσιολογικό εκείνη την περίοδο.  Βέβαια θα ήθελα να παίξω.  Δε με βοήθησαν οι συγκυρίες και δεν έπαιξε ούτε σε κάποιο παιχνίδι Κυπέλλου.

Ερώτηση: Για σένα είναι και μια πρόκληση;

Απάντηση: Ναι είναι μια μεγάλη πρόκληση.  Αν μπορέσω και δείξω αυτά που θέλω και μπορώ, ίσως παίξω αργότερα και σε υψηλότερο επίπεδο. Φυσικά είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ σκληρά.

Ερώτηση: Θέλεις να ευχαριστήσεις κάποιους που σε βοήθησαν τα προηγούμενα χρόνια για να φτάσεις μέχρι εδώ;

Απάντηση: Αρχικά ευχαριστώ τον Νίκο Καραμπιμπέρη που ήταν ένας από τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα όλα  αυτά τα χρόνια.

Από εκεί και πέρα τους ανθρώπους του Αρη Ζυγού, τη διοίκηση και τους συμπαίκτες μου, για το λόγο ότι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με συμπεριφέρθηκαν άψογα.

Με αγκαλιάσανε από την πρώτη στιγμή που πήγα στην ομάδα μετά τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Πάνω απ` όλα θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον κ. Σάκη Τσιρονίδη ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που με πήρα κοντά του στον Αρη και με βοήθησε να ξαναβρώ την αυτοπεποίθηση και τον παλιό μου ευατό.  Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει οποιοδήποτε παιδί και είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα και αποτελεί πολυτέλεια για το νομό.

Ερώτηση: Τι γνωρίζεις για το ν 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής;

Απάντηση:  Εχει αρκετές ομάδες από το νομό Καβάλας αλλά και το νομό Ξάνθης. Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά νομίζω ότι σε σχέση με πέρσι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Από εκεί και ύστερα είμαι αισιόδοξος για τον Ορφέα Ξάνθης.

Ερώτηση: Έχετε βάλει κάποιους στόχος στη νέα σου ομάδα;

Απάντηση: Βασικότερος στόχος είναι να παραμείνουμε και αυτή τη σεζόν στη Γ` Εθνική αλλά και να κυνηγήσουμε από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε.

Πέρσι δεν πήγε τόσο καλά η ομάδα και μέχρι το τελευταίο παιχνίδι προσπαθούσαμε να σωθούμε. Στο τέλος τα καταφέραμε. Η ομάδα είναι σε αρκετά καλό επίπεδο και έχουν κρατήσει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό βασικό κορμό.  Επίσης έχουν γίνει κάποιες προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις και από εκεί και πέρα θα κάνουμε ότι μπορούμε.

Ερώτηση: Πως είναι το κλίμα στη νέα σου ομάδα;

Απάντηση: Είναι πολύ καλό, οικογενειακό. Δεν υπάρχει γκρίνια και μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ καλό κλίμα.  Πήγα σαν καινούριος στην ομάδα και τα παιδιά με αγκαλιάσανε.

Με βοηθάνε όπως και ο κ. Χατζημεστής από την πρώτη μέρα.  Η ομάδα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.   Δεν μας λείπει τίποτα. Οι προπονήσεις γίνονται όλες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Τσάκωνας έφυγε από Νέστο Χρυσούπολης

Μετά τον Άγγελο Παυλακάκη (τελικά συμφώνησε με την Κεραμωτή) παρελθόν αποτελεί και ο 23χρονος μέσος Σπύρος Τσάκωνας που πέρσι ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια.   Ο Τσάκωνας έχει αγωνιστεί ακόμη στον Κεραυνό Πέρνης(παίζει  η επιστροφή του) , στον Ορφέα Ελ και στην Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Βρασίδας Νέας Περάμου: Παρελθόν ο Σπυρίδης

Ο Μιχάλης Σπυρίδης αποτελεί παρελθόν από τον Βρασίδα της Νέας Περάμου.  Είχε αποκτηθεί το περασμένο Γενάρη από τον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ο Σπυρίδης έχει αγωνιστεί ακόμη σε Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Αρη Ακροποτάμου,  Αετό Ορφανού, Ηρακλή Καβάλας, Μ. Α Ορφανίου.

Διαβάστε επίσης