Ο Αετός Κέρδισε με 1-0 το Νέστο και τερμάτισε στη 2η θέση (Φώτο)

 Ο Αετός Κέρδισε με 1-0 το Νέστο και τερμάτισε στη 2η θέση (Φώτο)

Το γκολ του Δούμπλατζη στο 87` έδωσε τη νίκη στον Αετό και παράλληλα σφράγισε μια πολύ καλή χρονιά αφού η ομάδα του Οφρυνίου κατέληξε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αλλαγές είχαν και οι δυο ομάδες σ` ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σκοπιμότητα. Από το Νέστο έλειπαν οι ξένοι Φεράρι και Βέρα που πήγαν να δοκιμαστούν αντίστοιχα σε Βέλγιο και Βουλγαρία, ακόμη ο Χούσινετς που είναι στην Κροατία και ο Αρετάς στην Κύπρο. Οπότε ο Δρακόπουλος έβαλε πολλά νέα παιδιά που έκαναν ντεμπούτο. Δεν αγωνίστηκε ακόμη ο Νάσος Αθανασίου και έπαιξε για πρώτο φορά ο Λεοντιάδης.  Από την άλλη ο Αετός βράβευσε τον Αντώνη Λαδάκη με το γενικό αρχηγό Γιάννη Ζέρβα να του απονέμει την πλακέτα. Στο τέλος το μπάρμπεκιου που οργάνωσε ο Αετός είχε την τιμητική του και για τις δυο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα

3′ Διαγώνιο σουτ του Γκουτσίδη, δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 9′ Σουτ του Ελέζι, πάνω από τα δοκάρια.

15′ Γυριστό του Φαμπιόλ, μπλόκαρε ο Τοπαλίδης. 20′ Δυνατό σουτ του Δουμάνη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Λεοντιάδης.

24′ Σε φάση διαρκείας, τα σουτ των Σαββατιανού και Μήττα, σταματούν πάνω σε σώματα των αμυντικών. 34′ Φάουλ του Δουμάνη, κεφαλιά του Παυλίδη, μπλόκαρε ο Λεοντιάδης. 38′ Απευθείας φάουλ του Τσάκωνα, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τοπαλίδης.

78′ Σέντρα του Ρίντα, κεφαλιά του Δούμπλατζη, γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.

87′ Φάουλ του Δουμάνη, κεφαλιά του Δούμπλατζη και 1-0! 92′ Αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Μαυρομάτης.

Συνθέσεις:

Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Μήττας, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Γκουντούνας (46′ Καραγιαννίδης), Ελέζι, Τζαμπέγια Φ. (60′ Ρίντα), Μαυρίδης (33′ λ.τρ. Δούμπλατζης), Δουμάνης, Σαββατιανός (46′ Ευκαρπίδης).

Νέστος Χρυσούπολης: Λεοντιάδης, Αϊβάζογλου, Φραγκούλης, Παυλακάκης, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Φαμπιόλ (70′ Κλοκίδης Σπ.), Τσάκωνας (90+1′ Κλοκίδης Γ.), Κρολ (84′ Γαβριήλ), Κοβάτσης, Γκουτσίδης.

 

Διαβάστε επίσης