Πολύ καλός στο Α` μέρος και 2-0 ο ΑΟΚ (τερμάτισε 3oς ) τον Μ. Α Ξηροποτάμου

 Πολύ καλός στο Α` μέρος και 2-0 ο ΑΟΚ (τερμάτισε 3oς ) τον Μ. Α Ξηροποτάμου

Ο ΑΟΚ έκλεισε νικηφόρα το πρωτάθλημα με δίκαιη νίκη μέσα στην έδρα του Ξηροποτάμου με 2-0.

Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Πέτυχαν 2 γκολ και είχαν 2 δοκάρι.

Ο Κρητικός τεχνικός δεν είχε στη διάθεση του τον τιμωρημένο Νίκο Βαλαβανόπουλο ενώ δεν έπαιξε και ο Ψάλτης.

Χρησιμοποίησε από την αρχή τον Κέρθι σε ρόλο αμυντικού μέσου και ακόμη τον Χατζηκυριάκου στα πλάγια της επίθεσης.  Μάλιστα στο 10` ο Χατζηκυριάκου ήταν αυτός που με πλασέ μετά από προσπάθεια του Αδαμάκη άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στο 43` μετά από κόρνερ του Γρηγόρη Παπαδόπουλου με κεφαλιά ο Παπαστεριανός έκανε το 0-2.

Στα πρώτα 45 λεπτά ο ΑΟΚ είχε και δυο δοκάρια. Στο 28` με σουτ του Ξόμπλιου και στο 35` με σουτ του Πάλλα.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα αλλά και πάλι ο ΑΟΚ είχε τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που σίγουρα έχει καλούς παίκτες.

Ο Ανυφαντάκης και πάλι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά.   Ο ΑΟΚ με την νίκη του στον Ξηροπόταμο, τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο.

Οι συνθέσεις.

Μ. Α Ξηροποτάμου:  Ζιάκας, Κισίδης, Κονταξής, Γκαρακλίδης, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης, Μπάμπουρας, Κέντογλου 80` Γεωργίου, Κουμπρόγλου 63` Μπερούκας, Αμαραντίδης 72` Πετρόπουλος.

ΑΟΚ:  Παγκάκης, Μπλιός 75` Παυλίδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Κέρθι, Παπαδόπουλος 81` Περσίδης, Χατζηκυριάκου 58` Ντουρτμές,  Ξόμπλιος, Πάλλας, Αδαμάκης 63` Θωμαϊδης.

 

 

Διαβάστε επίσης