• 20 Απριλίου 2024,

Ο Άγγελος Σμυρλόγλου γράφει για τις “… δύο εκδοχές του Απρίλη”

 Ο Άγγελος Σμυρλόγλου γράφει για τις “… δύο εκδοχές του Απρίλη”

Το Απρίλιο τους 1983 υποδεχθήκαμε στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα το Γ.Γενηματά..Απλος, ασυνόδευτος γήινος.Οι μόνες του αποσκευές οι αρχές οι αξίες του και το όραμά του για καλύτερη Ελλάδα.Από την πρώτη στιγμή κατάλαβαμε ότι επρόκειτο για ένα ξεχωριστό πολιτικό.
Στο Λούση όπου έγινε η εκδήλωση έτυχε μιας πρωτοφανούς υποδοχή. Πριν ξεκινήσει η ομιλία του τον υποδέχθηκε ένας ανώτερος αξιωματικός της
Χωροφυλακής για να τον διαβεβαιώσει ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα ασφάλειας του. Ο Γιώργος Γεννηματάς τον ευχαρίστησε και τον παρακάλεσε να αποσύρει όλους αστυνομικούς απ’το χώρο.

Απρίλιος τού 2019.Έπισκέπτεται τη Καβάλα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Σκουρλέτης συνοδευόμενος από δύο γυρολόγους πολιτικούς τυχοδιώκτες τους Δανέλη και Ραγκούση . Γύρω από χώρο της εκδήλωσης που στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία, αναπτύχθηκαν  μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις με κλούβες για να προστατεύσουν τους παραπάνω κύριους  από πέντε η έξη νέους που φώναξαν η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Νέα ήθη από την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Άραγε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αισθάνονται συστολή που επιστρατεύουν  μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις για συγκεντρώσεις των εβδομήντα ατόμων . Αιδώς  Αργείοι.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΜΥΡΛΟΓΛΟΥ

Διαβάστε επίσης