• 17 Μαΐου 2024,

Ο Αλέξης Πολίτης για τα εκτελούμενα έργα ασφαλτοστρώσεων

 Ο Αλέξης Πολίτης για τα εκτελούμενα έργα ασφαλτοστρώσεων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης με ανάρτηση του ενημερώνει για τα εκτελούμενα έργα ασφαλτοστρώσεων:

«Στα πλαίσια της εγκεκριμένης εργολαβίας ασφαλτοστρώσεων του εθνικού οδικού δικτύου της Π.Ε. Καβάλας προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ, συνεχίζουμε τις εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στον άξονα Καβάλας-Ξάνθης.

Σειρά έχει το τμήμα μεταξύ ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας μέχρι τον κόμβο Πετροπηγής, όπου θα διαστρωθούν περίπου 13.500 τ.μ. νέου ασφαλτοτάπητα και θα γίνουν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις. Επιπλέον βαρύτητα δίνεται και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, όπου μέσω της εργολαβίας ασφαλτοστρώσεων του επαρχιακού οδικού δικτύου προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ και έπειτα από τις παρεμβάσεις στον οδικό άξονα του αεροδρομίου Καβάλας, θα επιχειρήσουμε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο μεταξύ Φωλεάς και Μυρτοφύτου.

Τέλος μετά από επιτυχή έκβαση των νομικών θεμάτων που ανέκυψαν, επαναδημοπρατήσαμε την εργολαβία ασφαλτοστρώσεων του ορεινού δικτύου προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ για την συντήρηση του οδικού δικτύου των ορεινών χωριών του Νομού μας, και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένουμε ανάδοχο.

Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα, αφού αποτελεί προτεραιότητα μας η ασφάλεια των οδηγών και των επισκεπτών μας. Συνεχίζουμε άμεσα, δυναμικά και αποτελεσματικά!».

Διαβάστε επίσης