Ο Αλέξης Πολίτης ξεσπά για το φρικτό έγκλημα στη Λεκάνη: “«Όχι» άλλο αίμα…”

 Ο Αλέξης Πολίτης ξεσπά για το φρικτό έγκλημα στη Λεκάνη: “«Όχι» άλλο αίμα…”

Σαφές μήνυμα με πολλαπλό νόημα και αποδέκτες προς πάσα κατεύθυνση από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξη Πολίτη σχετικά με το φρικτό έγκλημα που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στη Λεκάνη:

«Δεν έφταιγε επειδή δεν ήθελε άλλο. Δεν έφταιγε επειδή  ήθελε να χωρίσετε. Δεν έφταιγε επειδή ήθελε να βγει. Δεν έφταιγε επειδή την κοίταξε κάποιος στο δρόμο. Δεν έφταιγε επειδή ήθελε φορέσει ένα φόρεμα. Δεν έφταιγε για το τι θα πει ο κόσμος. Δεν έφταιγε επειδή «χάλασε η φάση».

Δεν έφταιγε επειδή ήθελε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά της. Δεν έφταιγε επειδή πήγε με τα νερά του. Δεν έφταιγε. Ποτέ Δεν έφταιγε. Και παρόλα αυτά το πλήρωσε. Με τον πιο αρρωστημένο τρόπο. Η ιστορία είναι γνωστή και δυστυχώς την παρακολουθούμε κάθε μέρα.

Δίπλα μας, γύρω μας και στις οθόνες των τηλεοράσεων μας. Επειδή όμως το κακό έχει παραγίνει δεν μπορεί να είναι πλέον να είναι δικαιολογία το «που να μπλέξεις», «ας τα βρούνε μόνοι τους» και «δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι». Γιατί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όχι άλλο αίμα. Όχι άλλος τρόμος μέσα στο σπίτι. Όχι άλλο θύμα βίας κατά των γυναικών. ΥΓ: Μίλα, δεν είσαι η μόνη. Μίλα, δεν είσαι μόνη».

Διαβάστε επίσης