Ο ΑΟΚ 1-0 τους Αντιφιλίππους και παίζει τελικό με Βύρωνα (φωτογραφίες)

 Ο ΑΟΚ 1-0 τους Αντιφιλίππους και παίζει τελικό με Βύρωνα (φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Δυσκολεύτηκε στο β` μέρος ο ΑΟΚ αλλά τελικά κέρδισε με 1-0 και θα παίξει τελικό κυπέλλου με τον Βύρωνα που πέρασε με 1-0 από την έδρα του Βρασίδα.

Στο «Ανθή Καραγιάννη» ο Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε από την αρχή τους νεοαποκτηθέντες Κέρθι, Ηλιάδη(άρεσαν στο πρώτο μέρος) και στην επανάληψη για περίπου 30 λεπτά τον Πάλλα. Ο ΑΟΚ ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο και την υπεροχή. Πέτυχε ένα γκολ και θα μπορούσε να είχε σημειώσει και τουλάχιστον ένα ακόμη.   Στην επανάληψη ο Μ. Α Αντιφιλίππων… αιφνιδίασε. Έπαιξε με θράσος και είχε τρεις- τέσσερεις καλές ευκαιρίες για γκολ πριν ο ΑΟΚ χάσει δυο κλασσικές ευκαιρίες με Πάλλα και Βαλαβανόπουλο.   Γενικά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Στάθηκαν με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο ενώ δεν έμειναν και από δυνάμεις.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ο Πάλλας σίγουρα θα προσθέσει ποιότητα στον ΑΟΚ όταν ετοιμαστεί 100% και προσαρμοστεί.

Ο Ανυφαντάκης χρησιμοποίησε από την αρχή τους Αλιατίδη, Σέχου που εξέτισαν τις ποινές τους ενώ αριστερά έβαλε τον Τσακιρίδη και βασικούς επίσης τους Χατζηκυριάκου(πέτυχε πολύ όμορφο γκολ),  Ντουρτμέ, Θωμαϊδη και τον Παγκάκη στη θέση του τερματοφύλακα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 10` ο Χατζηκυριάκου με σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κυφωνίδη για το 1-0. Στο 23` καλό σουτ του Κέρθι λίγο άουτ και στο 45` μόνος του ο Αδαμάκης έκανε το σουτ για να σώσει σε κόρνερ ο Κυφωνίδης. Στο 30` από ωραία πάσα του Ντουρτμέ το πλασέ του Αδαμάκη πέρασε παράλληλα από την εστία του Κυφωνίδη.

Στο 55` η πιο καλή ευκαιρία για τον Μ. Α Αντιφιλίππων με το σουτ του Τέλη Βακιρτζή να καταλήγει λίγο άουτ από καλή θέση. Στο 60` από κόρνερ του Βακιρτζή, κεφαλιά του Αμιάδη από πολύ κοντά στην αγκαλιά του Παγκάκη και στο 71` από κόρνερ του Βακιρτζή κεφαλιά του Αμιάδη έσωσε σε κόρνερ ο Παγκάκης.  Ο ΑΟΚ… επανήλθε στο 73` με πλασέ του Πάλλα που έσωσε πάνω από τη γραμμή ο Σολακίδης και στο 90` με σουτ του Βαλαβανόπουλου που η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Πριν στο 85` ο Σακόπουλος μόνος του δεν έκανε το σουτ και γύρισε τη μπάλα προς τα έξω.  Διαιτητής ο Ψωμόπουλος που τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές.

Οι συνθέσεις.

ΑΟΚ: Παγκάκης, Ηλιάδης, Τσακιρίδης, Αλιατίδης, Σέχου 46` Γιαλαμούδης, Κέρθι, Θωμαϊδης 65` Γ. Παπαδόπουλος, Ντουρτμές 57` Πάλλας, Χατζηκυριάκου, Αδαμάκης, Μπλιός 46` Βαλαβανόπουλος.

Μ. Α Αντιφιλίππων: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης 44` Κωνσταντινίδης, Βουζουλίδης, Μιχαηλίδης, Σολακίδης, Παπουτσής 65` Μαυρέας, Μίχος 81` Σακόπουλος, Σαουλίδης, Αμιάδης, Βακιρτζής, Τελίδης 46` Ιωαννίδης.

1-0 ο Βύρωνας τον Βρασίδα με σκόρερ τον Σάσσο

Ο Σάσσος με το γκολ που πέτυχε στο 43` χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του Βύρωνα με 1-0 μέσα στην έδρα του Βρασίδα της Νέας Περάμου. Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά προς το τέλος μετά την αποβολή του Παντίδη των γηπεδούχων.   Επίσης στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Δελής του Βύρωνα και χάνει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τ. Π

Διαβάστε επίσης