Ο ΑΟΚ αιφνιδιάστηκε, επιμένει και προσφεύγει

 Ο ΑΟΚ αιφνιδιάστηκε, επιμένει και προσφεύγει

Με μια λιτή ανακοίνωση της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) απέρριψε χθες το αίτημα του ΑΟΚ για συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της FL 2.

Το νέο έγινε γνωστό χθες το μεσημέρι κυρίως μέσω ιστοσελίδων των Αθηνών. Ο ΑΟΚ αιφνιδιάστηκε αρνητικά αφού περίμενε την απόφαση προς το τέλος της εβδομάδας και την περίμενε θετική. Τώρα η ομάδα μας ετοιμάζει την προσφυγή της καθώς επιμένει στο αίτημα της.

Έως και χθες το απόγευμα δεν είχε ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η επόμενη ενέργεια της ομάδας. Κυρίως δεν ήταν γνωστός ο λόγος της απορριπτικής από την ΕΕΑ απόφασης. Άρα πρέπει η απόφαση να καθαρογραφεί, να διαβαστεί και στη συνέχεια να αποφασιστεί γρήγορα η επόμενη πράξη. Χθες το μεσημέρι υπήρξε μια ανάρτηση του Ιρανοκαναδού επενδυτή, με την οποία χαρακτήριζε άδικη την απόφαση.

Γενικά το κλίμα στην ΠΑΕ ΑΟΚ δεν ήταν καλό χθες το απόγευμα και γιατί οι επαφές του, οι πληροφορίες του κτλ, ήταν (ως τη Δευτέρα το μεσημέρι) εντελώς αντίθετες από την απόφαση της επιτροπής.

Η ανακοίνωση της επιτροπής όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της χθες το μεσημέρι αναφέρει:

«Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ: ΚΑΕ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ), ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Αίτηση της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 περί ανάκλησης της από 03.08.21 απόφασης της Επιτροπής. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση».

Διαβάστε επίσης