Ο ΑΟΚ ευχαριστεί την οικογένεια Αναστασιάδη (φωτογραφίες)

 Ο ΑΟΚ ευχαριστεί την οικογένεια Αναστασιάδη (φωτογραφίες)

Ευχαριστούμε την οικογένεια του αδικοχαμένου Αναστασίου Αναστασιάδη, τον πατέρα του Απόστολο, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Φιλίππων -που μαζί με την σύζυγο του Ελένη δώρισαν τον απινιδωτή στον Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ – και τον θείο του Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος χρημάτισε επί 5 έτη πρόεδρος του πρώην Εθνικού Σταδίου, για τη παρουσία τους στο χθεσινό αγώνα.

Ο ΑΟΚ είμαστε όλοι εμείς!


Ο Αναστάσιος Αναστασιάδης – Ποντιακής καταγωγής από το Χορτοκόπι / Δήμου Παγγαίου / Νομού Καβάλας γεννήθηκε στις 17 – 1 – 1964 και μετά τις σπουδές στον τόπο του ξενιτεύτηκε και σπούδασε στην πόλη Darmstadt ( Ντάρμστατ ) της Γερμανίας, μέρος της μητροπολιτικής περιοχής της Φρανκφούρτης.

Όντας καθηγητής Πανεπιστημίου επέστρεψε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη όπου και επιλέχθηκε από την εταιρεία Βιοχάλκο και την θυγατρική της Σιδενόρ στη θέση του προισταμένου, θέση που κατείχε μέχρι τον αιφνίδιο θάνατο του.

Ένας ακέραιος χαρακτήρας – άριστος στην εργασία του, που μόνο καλά λόγια είχαν να του προσάψουν οι συνάδελφοι του κατάφερε με την εργατικότητα του να κερδίσει τον σεβασμό όλων.  Άνθρωπος της φύσης έτρεχε μέσα στα δάση, ενώ χαιρόταν ιδιαίτερα όταν επισκεπτόταν το αγαπημένο του Χορτοκόπι – που πάντα διαφήμιζε – και τους γονείς του.

Η μνήμη του θα μένει άσβεστη στους οικείους και στην κόρη του Ευδοξία – τους συγγενείς και φίλους του, η δε πράξη των γονιών του – της δωρεάς αυτόματου φορητού απινιδωτή στον Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ – θα μας τον θυμίζει για πάντα έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας όπου έχει εγκατασταθεί – μόνιμα πλέον – ο απινιδωτής.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών προδομένος από την καρδιά του την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2014.

Διαβάστε επίσης