Dark Mode Light Mode

Ο ΑΟΚ παρέμεινε στη Super League 2! (videos)

Με ισοπαλία 2-2 στο ματς με τον Διαγόρα ο ΑΟΚ παρέμεινε στη SL2.

Το ματς ήτα θρίλερ, όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο διαιτητής κράτησε 13 λεπτά καθυστέρηση στο τέλος και 7 λεπτά καθυστέρηση στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο ΑΟΚ είχε δοκάρι στο 46΄με τον Λέλεκα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας πίεσε πολύ τους «αργοναύτες», και πήραν προβάδισμα στο 66ο λεπτό μετά από κεφαλιά του Χνάρη.

Ο Πόποβιτς κέρδισε πέναλτι στο 78ο λεπτό, ο Κασέμι το αξιοποίησε και ο ΑΟΚ ισοφάρισε, ωστόσο αμέσως μετά τη σέντρα ο Διαγόρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Τσιαντούλα, σε φάση όπου η άμυνα του ΑΟΚ ολιγώρησε ολοκληρωτικά. Στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε η ομάδα μας, ο Απόστολος Στίκας πλάσαρε ιδανικά από κοντινή απόσταση (προηγήθηκε κεφαλιά-πάσα του αρχηγού Βασίλη Γαβριηλίδη) και ισοφάρισε εκ νέου.

Στο διάστημα που ακολούθησε, η ομάδα μας διαχείριστηκε άψογα το σκορ και το παιχνίδι, αφού οι Ροδίτες δεν βρήκαν προϋποθέσεις απειλής προς τον εστία του Αστρά. Θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του ΑΟΚ, καθοριστική η συμβολή και μεταμόρφωση του Καβαλιώτικου συνόλου, μετά την έλευση του Γιάννη Τάτση, που σε ακόμα ένα ματς είδε τις αλλαγές του να αποδεικνύονται καθοριστικές.

Διαγόρας (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Παρασκευάς (77′ Παπαδόπουλος), Φαϊτάκης (77′ Ολιβέρι), Νικολής, Δημόπουλος (34′ Γεωργέας), Χνάρης, Μπρέγκου, Αμπουντού (77′  Σταματούλλας), Τσιαντούλας, Μανιάς, Σαλίνας (67′ Λιούμης).

Καβάλα (Τάτσης): Αστράς, Καζαντζίδης (60′ Μέτσε), Αναστασόπουλος, Στίκας, Τσαμούρης, Γαβριηλίδης, Λέλεκας (68′ Α. Δερμιτζάκης), Κατσουλίδης (90′ Π. Δερμιτζάκης), Γκέκας, Κασέμι, Δημητριάδης (60′ Πόποβιτς).

Προηγούμενο άρθρο

Ομίλησε σε ώτα μη ακουόντων

Επόμενο άρθρο

Διαγόρας Ρόδου - ΑΟΚ 2-2 (Highlights)-Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση