Ο ΑΟΚ παρουσίασε τον Τίμο Καβακά: «Πίστη για την άνοδο, πρωταγωνιστικός ρόλος ανεξαρτήτου κατηγορίας» (φωτογραφίες-videos)

 Ο ΑΟΚ παρουσίασε τον Τίμο Καβακά: «Πίστη για την άνοδο, πρωταγωνιστικός ρόλος ανεξαρτήτου κατηγορίας» (φωτογραφίες-videos)

Το νέο προπονητή του ΑΟΚ, Τίμο Καβακά, παρουσίασαν νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας σε εκδήλωση στο Galaxy Hotel, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κ. Βαγγέλης Αγγελής αλλά και νέος υπεύθυνος επικοινωνίας των αργοναυτών, κ. Μπάμπης Παναγιωτίδης.

Ξεκάθαρο το μήνυμα που δόθηκε προς πάσα κατεύθυνση: Οργανωμένο αγωνιστικό πλάνο και πίστη για την άνοδο. Για ακόμη μια φορά επισημάνθηκε το ανοιχτό «παράθυρο» συμμετοχής του ΑΟΚ στη Super League 2. Σενάριο για το οποίο ζητήθηκε υπομονή.

Ο Τίμος Καβακάς κατέστησε σαφές πως ανεξαρτήτως κατηγορίας, ο ΑΟΚ θα αγωνίζεται με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο γήπεδο. Αναφορά έγινε και στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, η οποία όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο. Όπως αποκάλυψε, το πρώτο φιλικό του ΑΟΚ θα δοθεί στις Σέρρες, απέναντι στον τοπικό Πανσερραϊκό.

Έκανε λόγο για μια νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας ενώ ζήτησε τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου: «Θέλουμε οι φίλαθλοι να αγκαλιάσουν αυτήν τη νέα προσπάθεια και να βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε στιγμή», τόνισε με νόημα.

Διαβάστε επίσης