Ο ΑΟΚ την Κυριακή φιλικό με Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

 Ο ΑΟΚ την Κυριακή φιλικό με Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον ΑΟΚ που υποδέχεται στις 6 το απόγευμα της Κυριακής  στο «Ανθή Καραγιάννη» την ομάδα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα της Ροδόπης θα παίξει και αυτή στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής ως νεοφώτιστη.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο αυριανό φιλικό τον Χατζηκυριάκου και τον Ζαρωτιάδη που δεν έπαιξαν με την Κ-20 του ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού.

Ισως προφυλάξει τον Καπνόπουλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο αλλά θα πάει κανονικά στο Βώλακα με τους υπόλοιπους της αποστολής.

Ο Τζιτζιφάκος πήρε εξιτήριο χθες από το νοσοκομείο και θα κρίνει ο Ανυφαντάκης σε συνεννόηση με  τον ιατρό της ομάδας αν αγωνιστεί απέναντι στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Ο Χαραλαμπίδης που είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ δε θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ο ΑΟΚ εξετάζει περιπτώσεις μεσοεπιθετικών. Μέχρι την Κυριακή ίσως έχουμε μια ακόμη μεταγραφή.

Ο γιός απέναντι στον μπαμπά 

Στο φιλικό παιχνίδι  της Κυριακής του ΑΟΚ με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, θα βρεθούν αντιμέτωποι μπαμπάς και γιος.

Ο γιος του προπονητή του ΑΟΚ Κώστα Ανυφαντάκη αγωνίζεται στην ομάδα της Ροδόπης.  Προπονητής στην ομάδα της Δόξας είναι ο παλιός κεντρικός αμυντικός του Πανθρακικού Σάκης Σκουλής. Ο πιο γνωστός παίκτης είναι ο Σάκης Δανίδης. Ο έμπειρος στράικερ αγωνίστηκε και στο νομό Καβάλας με τη φανέλα της ΑΕ Πιερέων στη Δ` Εθνική με προπονητή τον Νίκο Καραμπετάκη.  Στην ομάδα της Δόξας αγωνίζονται… 7 Κύπριοι ποδοσφαιριστές που όλοι τους σπουδάζουν στην Κομοτηνή. Ο τελευταίος Κύπριος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι ήταν ο Στέφανος Μίλλερ από την Πάφο που πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στον Ακρίτα Χλώρακα. Οι άλλοι 6 Κύπριοι είναι  οι:  Παναγιώτης Ανδρέου, Νίκος Βασιλείου, Χρήστος Κοσίης, Πέτρος Μανιάτης, Άγγελος Μαυράκης και Στυλιανός Χατζηπαπα.

Στις μεταγραφές αποκτήθηκε ο Τσορτανίδης από την ΑΟ Σύρου.  Η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου δήλωσε έδρα για το νέο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, το ΔΑΚ Κομοτηνής. Είναι μια ομάδα που επιστρέφει σε Εθνική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια.

Η οικογένεια Τζιτζιφάκου ευχαριστεί

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή Θανάση Τζιτζιφάκου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για την ηθική συμπαράσταση  όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που του  προέκυψε και ξεπεράστηκε    τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Γιώργο Λουπέλη και τους Σάββα Λαζαρίδη, Βασίλη Βακιρτζή. Επίσης ευχαριστεί  όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟΚ.

Μετά τιμής

Ν. Τζιτζιφάκος

Διαβάστε επίσης