• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ο απολογισμός της επίσκεψης του Υφυπουργού Ανάπτυξης στην Καβάλα (φωτογραφίες)

 Ο απολογισμός της επίσκεψης του Υφυπουργού Ανάπτυξης στην Καβάλα (φωτογραφίες)

Στη μάχη των Ευρωεκλογών Αντίπαλός μας είναι αποχή! H επαναβεβαίωση της ισχύος της ΝΔ στην κάλπη της 9ης Ιουνίου είναι μονόδρομος αν θέλουμε να δυναμώσουμε τη φωνή των ελληνικών διεκδικήσεων μέσα στην Ευρωβουλή και την μεταρρυθμιστική πνοή του κυβερνητικού προγράμματος, το οποίο ήδη υλοποιούμε με χειροπιαστά τα θετικά αποτελέσματα.

Αυτό ήταν το μήνυμα στη διάρκεια της περιοδείας μου στην Καβάλα ενόψει των Ευρωεκλογών. Η πρώτη στάση έγινε στην Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Καβάλας όπου συνομίλησα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Μαρκόπουλο.

Μαζί με τους συνάδελφους μου βουλευτές Γιάννης Πασχαλίδης και Αγγελική Δεληκάρη από την Καβάλα και τον Σπύρος Τσιλιγγίρης από την Ξάνθη, που με συνόδευαν, παροτρύναμε τους πολίτες σε ενεργή συμμετοχή στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η Καβάλα είναι μια πανέμορφη πόλη με ακμάζουσα οικονομική δραστηριότητα. Καρδιά της το λιμάνι της που αναβαθμίζεται διαρκώς. Εκεί ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Γιώργος Φιλοσόγλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Άγγελος Βλάχος κάνουν εξαιρετική δουλειά. Διευρύνουν τις χρήσεις του λιμανιού, δίνοντας έμφαση στον τουρισμό.

Παράλληλα, η ιδιωτική πρωτοβουλία στην περιοχή, ανθεί. Το Κέντρο Ιατρικής Αποθεραπείας και Αποκατάστασης “Λυδία” μια ιδιωτική επένδυση που ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια ευρωπαϊκών κονδυλίων αποτελεί πρότυπο υποδομής σε εξοπλισμό και οργάνωση, που βοηθά σημαντικά ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

Ανάλογα εξαιρετική ιδιωτική πρωτοβουλία αποτελεί η Ακαδημία πιλότων Egnatia Aviation. Εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο των υπηρεσιών και των συνεργασιών με διακεκριμένες διεθνείς εταιρίες αερομεταφορών που έχουν εξασφαλίσει οι συνιδρυτές Δημήτρης Λυμπεράκης και Γιώργος Ζωγραφάκης.

Τις αναπτυξιακές δυνατότητες της πόλης συζητήσαμε και στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Καβάλας με επιχειρηματίες του τόπου. Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο Μάρκο Δέμπα που παραχώρησε τον χώρο για μια άκρως ενδιαφέρουσα ανοικτή συζήτηση, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας, Μπάμπη Δράκο για την οργάνωση και φυσικά τον γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών Δημήτρη Κιρμικίρογλου που ως Καβαλιώτης συνέβαλε κι αυτός στην επιτυχία αυτής της περιοδείας.

(ανάρτηση Μάξιμου Σενετάκη)

Διαβάστε επίσης