• 26 Απριλίου 2024,

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο ”10? ????? ????? ???? 2023”

 Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Καβάλας συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο ”10? ????? ????? ???? 2023”

Ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του Ταεκβοντό στα Βαλκάνια.

Η αποστολή του συλλόγου απαρτίζονταν από πέντε αθλητές, τους Λαζάρου Σοφία, Πατένταλη Κυριακή, Παπαδόπουλο Νικόλα, Ρόππα Γιώργο και Ρόππα Κωνσταντίνο, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες.

Η διοργάνωση “RAMUS SOFIA OPEN 2023” αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα στην περιοχή των Βαλκανίων, καθώς συγκεντρώνει αθλητές και αθλήτριες από διαφορετικές χώρες της περιοχής.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται ετησίως και αποτελεί μια ευκαιρία για τους αθλητές να διαγωνιστούν σε διάφορες κατηγορίες και να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στο Ταεκβοντό. Η φετινή διοργάνωση έλαβε χώρα στη Σόφια της Βουλγαρίας και συγκέντρωσε συνολικά 900 αθλητές από 10 διαφορετικές χώρες των Βαλκανίων.

Τα μετάλλια για τον σύλλογο μας κατέκτησαν οι:

?ά????? ???ί? 2? ?έ??

?ό???ς ??ώ???ς 3? ?έ??

Ενώ στον αγώνα για τα μετάλλια παρέμειναν:

?????ό?????ς ???ό???ς

???έ????? ??????ή

?ό???ς ????????ί??ς

Ο προπονητής του συλλόγου ????ό???? ?ά??ς δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να συμμετάσχουμε στο ”10? ????? ????? ???? 2023” και να κατακτήσουμε δύο μετάλλια. Θέλω θερμά να συγχαρώ τους αθλητές μας, την Λαζάρου και τον Ρόππα, για την εξαιρετική τους απόδοση στον αγώνα και για τα δύο μετάλλια που κατέκτησαν. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εμάς και αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης που επέδειξαν στην προετοιμασία τους.»

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

 

Διαβάστε επίσης