• 29 Μαρτίου 2024,

«Η εκδήλωση της Θάσου στο Βελιγράδι ενθουσίασε τους Σέρβους προσκεκλημένους» (φωτογραφίες)

 «Η εκδήλωση της Θάσου στο Βελιγράδι ενθουσίασε τους Σέρβους προσκεκλημένους» (φωτογραφίες)

Ο Δήμος της Θάσου ολοκλήρωσε με επιτυχία, το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαρτίου 2023, μία ακόμα δράση προβολής του Νησιού μας, αυτή τη φορά στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Σε μια ειδικά σχεδιασμένη εκδήλωση, στο κέντρο της πόλης, σε ένα ποταμόπλοιο αγκυροβολημένο στις όχθες του Σάββα, οι εκπρόσωποι του Δήμου Θάσου υποδέχτηκαν δεκάδες προσκεκλημένους από τον χώρο των Media, του τουρισμού, των τεχνών και του πολιτισμού και παρουσίασαν τους λόγους που καθιστούν την Θάσο έναν μοναδικό και μαγικό προορισμό.

Ο κ. Πάρης Παρασχούδης, Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου παρουσίασε τους «πέντε λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επισκεφτείς τη Θάσο» ενώ τα επτά θεματικά βίντεο που προβλήθηκαν κέρδισαν το ενδιαφέρον και ενθουσίασαν όλους τους παριστάμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι (ο κ. Κων/νος Ανδρουλάκης και η κα Όλγα Μπάρμπα), καθώς και πάνω από τριάντα εκπρόσωποι των media και του τουριστικού κλάδου.

Η βραδιά κύλησε όμορφα, υπό τους ήχους ελληνικής και σερβικής ζωντανής μουσικής, δίνοντας στην εκδήλωση έναν τόνο ζεστασιάς και γλεντιού, αντανακλώντας την εικόνα που έχουν οι Σέρβοι επισκέπτες από τη Θάσο.

Επισημαίνουμε πως η αγορά της Σερβίας αποτελεί παραδοσιακά μια από τις σημαντικότερες για το Νησί της Θάσου και ο Δήμος μας είναι αποφασισμένος να αναλάβει πρωτοβουλίες για να την ενισχύσει ακόμη περισσότερο.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Oι Σέρβοι αγαπούν την Ελλάδα και ασφαλώς αγαπούν και το Νησί μας, την Θάσο. Ενισχύουμε την εικόνα της Θάσου ως έναν ιδανικό προορισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσεγγίζοντας Σέρβους καθοδηγητές της κοινής γνώμης και τουριστικούς πράκτορες».

Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε επίσης