Ο Χάρης Παλτόγλου προπονητής στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

 Ο Χάρης Παλτόγλου προπονητής στην Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών/Νέων Γυναικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Οι κόποι όλων αυτών των χρόνων επιβραβεύονται για τον Χάρη Παλτόγλου ο οποίος θα είναι προπονητής στην Εθνική Ομάδα Νέων-Ανδρών και Νέων-Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Ταλίν της Εσθονίας.

Η ομοσπονδία επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τη συνέπεια, το ήθος και την εργατικότητα του Χάρη Παλτόγλου στο χώρο του Ταεκβοντό εδώ και πολλά χρόνια. Ο ίδιος με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την μεγάλη αυτή πρόσκληση την οποία θεωρεί ύψιστη τιμή για τον εαυτό του και την καριέρα του αλλά και για τον σύλλογο τον οποίο υπηρετεί τον ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας.

Η σχετική του ανάρτηση αναφέρει:

«Υπάρχουν στιγμές ορόσημα στην ζωή του κάθε προπονητή και για μένα σίγουρα τέτοια αποτελεί η τιμητική πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό να με συμπεριλαμβάνει ως προπονητή της Εθνικής Ομάδας (Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών) στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας στις 22-25/8/2021.

Δηλώνω παρών και υπόσχομαι να στηρίξω τους αθλητές με όλες μου τις δυνάμεις και στόχο την κορυφή. Εύχομαι σε όλο το προπονητικό team και προπάντων στους αθλητές μας καλή επιτυχία. Είθε να σηκώσουμε την Ελληνική σημαία ψηλά και να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος στο μακρινό Ταλίν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την τιμητική της πρόταση και εύχομαι να σταθώ αντάξιος της επιλογής της αυτής».

Διαβάστε επίσης