Dark Mode Light Mode
Η Θάσος στις επόμενες τουριστικές εκθέσεις
Ο Χριστόδουλος Τοψίδης στον τρύγο των Ελευθερών: Στήριξη παραγωγής και εξαγωγών σταφυλιού από την Περιφέρεια ΑΜΘ
Έφυγε από το νέο λιμάνι ο πλωτός γερανός

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης στον τρύγο των Ελευθερών: Στήριξη παραγωγής και εξαγωγών σταφυλιού από την Περιφέρεια ΑΜΘ

Σήμερα ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, επισκέφτηκε το αμπελουργικό πεδίο των Ελευθερών, όπου ο τρύγος και η συσκευασία των σταφυλιών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, εργαζόμενους και επιχειρηματίες για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της παραγωγής, της συσκευασίας και των εξαγωγών.

«Η περιοχή διαθέτει σημαντικές μονάδες που συγκεντρώνουν, συσκευάζουν και πιστοποιούν την παραγωγή, η οποία στη συνέχεια ταξιδεύει σε πολλές χώρες. Στόχος μας είναι η ενίσχυση αυτής της δραστηριότητας, με τη διερεύνηση νέων αγορών και την προβολή του σταφυλιού και άλλων αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας μέσα από διεθνείς εκθέσεις.» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Στην επίσκεψη τον συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού Νίκος Ευκαρπίδης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης Στέλιος Ιγνατιάδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας.

πηγή: Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Προηγούμενο άρθρο

Η Θάσος στις επόμενες τουριστικές εκθέσεις

Επόμενο άρθρο

Έφυγε από το νέο λιμάνι ο πλωτός γερανός