Ο Δερμιτζάκης δηλώνει στους 93,7: « Ανταποκριθήκαμε 100% στην αμυντική μας τακτική»

 Ο Δερμιτζάκης δηλώνει στους 93,7: « Ανταποκριθήκαμε 100% στην αμυντική μας τακτική»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης για την εμφάνιση του ΑΟΚ στο φιλικό με τη Δόξα Δράμας αλλά και το που πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα του μέχρι να φτάσει η έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Ικανοποιημένος από την εμφάνιση κόντρα στη Δόξα Δράμας;

Απάντηση: Θεωρώ ότι ήταν το πιο δυνατό τεστ για μας στην προετοιμασία που αυτή τη στιγμή διανύουμε. Ηταν ένα παιχνίδι για να βγάλουμε συμπεράσματα είτε θετικά , είτε αρνητικά.

Γενικά η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Εκεί που ανταποκριθήκαμε στο 100% είναι στην αμυντική μας τακτική.

Πιστεύω ότι τα παιδιά προσαρμοστήκανε σ` ένα συγκεκριμένο πλάνο που είχαμε και σ` ένα ποσοστό 100% ήμασταν μέσα. Εκεί που πρέπει να δουλέψουμε είναι στο επιθετικό κομμάτι. Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι από πλευράς κίνησης, από πλευράς πάσας. Να κάνουμε γκολ σε μεγάλο ποσοστό τις ευκαιρίες που δημιουργούμε.  Τα γκολ θα φέρουν τις νίκες και οι νίκες θα φέρουν το στόχο που έχουμε βάλει για φέτος.  Εχουμε τρεις εβδομάδες ακόμη. Υπάρχει διάθεση και όρεξη απ` όλους, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει.

Ερώτηση: Με τη Δόξα Δράμας ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΑΟΚ στα φιλικά που έχει δώσει; 

Απάντηση: Σίγουρα ήταν η καλύτερη εμφάνιση η αν θέλετε από τις καλές εμφανίσεις. Τώρα σιγά- σιγά είμαστε περισσότερο έτοιμοι.   Είμαστε στο τρίτο στάδιο προετοιμασίας οπότε δουλεύουμε σε συγκεκριμένα πράγματα πάνω σε τακτικές. Στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι ακόμη καλύτερη προκειμένου ο βαθμός ετοιμότητας να είναι εκεί που θέλουμε όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Από εδώ και πέρα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ποια θα είναι τα φιλικά;

Απάντηση: Εχουμε το παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη με τον Αμυγδαλεώνα και στη συνέχεια το φιλικό με τον Μακεδονικό.  Ακόμη δεν ξέρουμε αν θα παίξουμε μέσα η έξω. Αυτό έχει να κάνει με την κλήρωση της Τετάρτης.   Εκκρεμεί ένα παιχνίδι που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε που θα είναι πριν την 1η αγωνιστική. Εκεί θεωρώ ότι η ομάδα σε μεγάλο ποσοστό πρέπει αν δείξει ετοιμότητα.

Στην Αθήνα για φιλικό με το στρατό ο Γαβριηλίδης

Σήμερα αναχωρεί για την Αθήνα ο Βασίλης Γαβριηλίδης προκειμένου αύριο Τετάρτη να λάβει μέρος σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Στρατού Ξηράς απέναντι στη Χαλκίδα(Γ` Εθνική).  Αυτές οι φιλικές αναμετρήσεις θα διεξάγονται και όλο τον Οκτώβρη με τον Γαβριηλίδη να παραμένει σταθερά σε μονάδα της Καβάλας και φυσικά να προπονείται με τον ΑΟΚ.

Για πρώτη φορά βασικός ο Παπαποστόλου

Ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας  Παπαποστόλου του ΑΟΚ  έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη βασική ενδεκάδα με την  την πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε 90 λεπτά στο αγώνα Κυπέλλου με τις Ελπίδες. Είχε παίξει και 45 λεπτά ως αλλαγή στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ηρακλή Καβάλας στην Καρβάλη.

Ο Παπαποστόλου προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου και πέρσι προς το τέλος ήταν σε κάποιες αποστολές του ΑΟΚ κυρίως σε αγώνες Κυπέλλου. Φέτος ήταν στον πάγκο στο ματς με τον ΑΣ Γιαννιτσών όπου έπαιξε βασικός ο Παπάζογλου. Τώρα φόρεσε

Επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Βοσνιάδης

Ο Βασίλης Βοσνιάδης επέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς στο ματς με τις Ελπίδες μετά από αρκετό καιρό όπου ήταν τραυματίας. Ο Βοσνιάδης ήταν στην αποστολή με τη Δόξα Δράμας χωρίς να παίξει. Για τελευταία φορά είχε παίξει σε φιλικό πριν το ματς με την Ελπίδες κόντρα στην Κ-20 του ΠΑΟΚ.

Ο Μπαρέτας ανεβάζει ρυθμούς, ο Ψάλτης αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς αυτή την εβδομάδα ενώ ο Βρονταράς έχει ένα τραυματισμό στο χέρι και για το λόγο αυτό δεν αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας.

Την Τετάρτη στις 18.30 με Δόξα Αμυγδαλεώνα

Ο ΑΟΚ θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην Α` φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ με τον εξ αναβολής παιχνίδι την Τετάρτη στις 6. 30 το απόγευμα στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα με την τοπική Δόξα.

Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου στις 6.30 το απόγευμα

Σήμερα και με τις 4 ομάδες της Γ` Εθνικής του νομού μας όπως άλλωστε αναμενόταν πραγματοποιείται η κλήρωση της Β` φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, όπου τα παιχνίδια θα είναι νοκ άουτ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ

Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας που θα εξασφαλίσουν, μετά την διεξαγωγή και της 3ης αγωνιστικής ημέρας, την πρόκριση τους στη Β’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΠΣ Καβάλας, ότι η κλήρωση των αγώνων για την επόμενη φάση θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ. στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Ένωσης.

 

Διαβάστε επίσης