• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος, Γιώργος Μυτιληνός, δώρισε μέρος της δουλειάς του στον Δήμο Καβάλας

 Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος, Γιώργος Μυτιληνός, δώρισε μέρος της δουλειάς του στον Δήμο Καβάλας

Τα σπάνιας ομορφιάς έργα που παρουσίασε στο κοινό τον περασμένο Νοέμβριο, μέσα από την έκθεση φωτογραφίας “Η Καβάλα σαν παλιό Card Postal”, δώρισε στο Δήμο Καβάλας ο διεθνούς φήμης φωτογράφος, Γιώργος Μυτιληνός.

Πρόκειται για σύγχρονες φωτογραφικές όψεις της Καβάλας, δουλεμένες με τεχνική παλαίωσης, από δρόμους και γειτονιές που κινούνται καθημερινά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης. Η πανοραμική αντίληψη του πολυβραβευμένου φωτογράφου, απαθανατίζει επίσης εμβληματικά κτήρια και τοποθεσίες, όπου γράφτηκε, μέσα από αγώνες και πάσης φύσεως εκδηλώσεις, η πλούσια πολιτική, πολιτιστική και θρησκευτική ιστορία του τόπου μας.

Το σύνολο των φωτογραφιών του Γιώργου Μυτιληνού, θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες στο Δημαρχείο Καβάλας. Ο Καβαλιώτης φωτογράφος, Γιώργος Μυτιληνός, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, τακτικό μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (ΕΦΕ) από το 1988, μέλος της FIAP (Διεθνής Ομοσπονδία Φωτογραφικής Τέχνης), της UNESCO και της Φωτογραφικής Εταιρείας Αμερικής, σφυρηλάτησε τα έργα του σε πολλούς Πανελλήνιους διαγωνισμούς και σε πολλά διεθνή φωτογραφικά σαλόνια του κόσμου, κατακτώντας περισσότερες από 150 διεθνείς αναρτήσεις, μετάλλια και τιμητικούς επαίνους.

Το 2001 και το 2005 αντίστοιχα, τιμήθηκε με τους δύο διαγωνιστικούς τίτλους της Ομοσπονδίας (FIAP), τον AFIAP (Artist– FIAP) και EFΙAP (Excellence–FIΑP), για τις πιστοποιημένες διεθνείς του διαγωνιστικές δραστηριότητες.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης