Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί

 Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί

Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο InnerWheel για τη γενναιόδωρη προσφορά ειδών προσωπικής υγιεινής & σπιτιού για την κάλυψη  αναγκών των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας.

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης o η πράξη δείχνει ότι τα μεγάλα προβλήματα λύνονται με τη συνεργασία, τη συνοχή και το υψηλό αίσθημα ευθύνης για το πρόβλημα της διπλανής πόρτας.

Ευχαριστούμε τον όμιλο InnerWheelπου αφουγκράζεται τις ανάγκες των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας και στέκεται αρωγός στο κοινωνικό έργο του Δήμου Καβάλας.

——————————————————————————————————————————————————

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τονΠολιτιστικό Σύλλογο Παναγίας «Το ΚΑΣΤΡΟ» για την γενναιόδωρη προσφορά του ενός (1) τόνου ρυζιού στο Δήμο Καβάλας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η τοπική κοινωνία με τέτοιου είδους πρωτοβουλίες δείχνει έμπρακτα την κοινωνική της ευθύνη, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες προκλήσεις αντιμετωπίζονται με συλλογικότητα, συνοχή και συνεργασία.

Ευχαριστούμε τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας «Το ΚΑΣΤΡΟ» για την ευαισθησία και την πολύτιμη συνδρομή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου Καβάλας.

 

Μαρία ΦραντζεσκάκηΑντιδημάρχοςΔιοικητικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας& Δημοτικής Αστυνομίας

Διαβάστε επίσης