• 24 Απριλίου 2024,

Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει

 Ο Δήμος Καβάλας ενημερώνει

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας ενημερώνει ότι σύμφωνα με την προκήρυξη της ΠΟΕ-ΟΤΑ για κινητοποιήσεις και απεργίες:

  • Αποφασίστηκε, ειδικότερα, η συνέχιση των καταλήψεων των αμαξοστασίων και των ΧΥΤΑ των δήμων όλης τη χώρας, τουλάχιστον έως και την επόμενη Πέμπτη 29 Ιουνίου
  • Η αποχή από τα καθήκοντα των εργαζομένων το προσεχές Σαββατοκύριακο
  • Στάση εργασίας τη Δευτέρα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα
  • 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 29 του μηνός με την πραγματοποίηση μεγάλων συλλαλητηρίων στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

 

Η στάση της ΠΟΕ-ΟΤΑ θα επανακαθοριστεί την επόμενη Πέμπτη μετά το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την ίδια μέρα.

 

Λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων του Τμήματος Καθαριότητας στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΒΑΡΕΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΤΩΝ τις παραπάνω ημέρες.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής καλεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίεςνα είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αποθέτουν απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά σε όλη την έκταση του Δήμου Καβάλαςκαι να συμβάλουν στη διατήρηση και προστασία της δημόσιας υγείας και της εικόνας της Καβάλας και των Τοπικών Κοινοτήτων.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας θα λειτουργήσει μόνο με προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών (π.χ. αποκομιδή απορριμμάτων από το νοσοκομείο).

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Διαβάστε επίσης