• 21 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Ο Δήμος Παγγαίου λέει «Καλό καλοκαίρι» με μια μοναδική συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

 Ο Δήμος Παγγαίου λέει «Καλό καλοκαίρι» με μια μοναδική συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Ο Δήμος Παγγαίου –  Αντιδημαρχία Πολιτισμού και αθλητισμού και η Μονομετοχική Εταιρεία του, σας εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με μια μοναδική συναυλία την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου.

«Καλό καλοκαίρι» λοιπόν με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη μαγευτική φωνή της- που αναδεικνύει υπέροχα ηχοχρώματα – θα μας ταξιδέψει με τα υπέροχα τραγούδια της . Η παρουσία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη επί σκηνής είναι αναμφισβήτητα μία αποκάλυψη , και πάντα έχει κάτι καινούργιο να μας προσφέρει.

«Καλό καλοκαίρι» μας υπόσχεται η αγαπημένη ερμηνεύτρια μαζί με μία εξάδα σπουδαίων μουσικών αφού είναι βέβαιο ότι θα μας παρασύρουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ένταση ,ευαισθησία και πάθος. Ανάμεσα στα αγαπημένα μας τραγούδια της τεράστιας δισκογραφίας της θα ακούσουμε για πρώτη φορά και την «Ιουλία» , το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Ακόμα θα χορέψουμε στους ρυθμούς του «Θα στο λέω» (Bamboleo) που ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές μας.

«Καλό καλοκαίρι» λοιπόν  με τραγούδια που θα αγγίξουν την ψυχή μας, την Παρασκευή 26 Ιουλίου στα ¨Κάστρα¨ της Νέας Περάμου

Μποσμπότης Χρήστος                                              Μήτρου Αναστάσιος

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού            Πρόεδρος ΔΗ.Μ.Α.Ε

Δήμου Παγγαίου                                                       Δήμου Παγγαίου

Διαβάστε επίσης