Ο Δήμος της Θάσου στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού “HOLIDAY & SPA” στην Βουλγαρία και “TTR Bucharest” στη Ρουμανία

 Ο Δήμος της Θάσου στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού “HOLIDAY & SPA” στην Βουλγαρία και “TTR Bucharest” στη Ρουμανία

Ο Δήμος της Θάσου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου, συνεπής για ακόμη μία φορά στη δέσμευση του να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην προβολή του τόπου μας, θα συμμετέχει το επόμενο χρονικό διάστημα με αυτόνομη παρουσία και με δικό του περίπτερο στις παρακάτω Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού:

–  Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “HOLIDAY & SPA”, η οποία πραγματοποιείται από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2023 στη Σόφια της Βουλγαρίας.

–  Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTR Bucharest”, η οποία πραγματοποιείται από 23 έως 26 Φεβρουαρίου 2023 στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Πρόκειται για Εκθέσεις που αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κι εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας των ανωτέρω Χωρών και αποτελούν σημαντική ευκαιρία για την προβολή της Θάσου, την προσέλκυση επισκεπτών και τη δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο Δήμος της Θάσου ενημερώνει όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις της Θάσου ότι εφόσον το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν και να παραβρεθούν με δικές τους ενέργειες και με το υλικό προβολής τους στο χώρο του Δήμου Θάσου στις ανωτέρω Εκθέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή των τουριστικών επιχειρήσεων (Πάρις Παρασχούδης: 6942290336).

 

Γραφείο Δημάρχου

Διαβάστε επίσης