• 21 Μαΐου 2024,

Ο έλεγχος των πρώην στη Football League

 Ο έλεγχος των πρώην στη  Football League

Ξεκίνησε επιτέλους το πρωτάθλημα της Football League. Δεν είναι λίγοι οι «γνωστοί» μας που αγωνίστηκαν. Επίσης στους πάγκους ομάδων βλέπουμε προπονητές που έχουν εργαστεί και στον ΑΟΚ αλλά και σε άλλες ομάδες του νομού μας.
Αναλυτικά.

Ο Μάνος Αποστολίδης υπεράσπισε την εστία των Τρικάλων στο 0-2 από την Παναχαϊκή.  Στη νίκη του Αρη με 5-0 επί του Αιγινιακού με τους γηπεδούχους αγωνίστηκαν τρεις πρώην παίκτες του ΑΟΚ. Ο Δεληζήσης στη θέση του στόπερ, ο Βαλεριάνος στη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού και ο Καπνίδης ως αλλαγή από το 65` και μετά.  Μάλιστα ο Καπνίδης πέτυχε και γκολ.  Με τον Αιγινιακό έπαιξε ο πρώην παίκτης του Νέστου Γκατζολάρι, βασικός για 90 λεπτά.  Στο 2-0 της Δόξας Δράμας επί της Καρδίτσας, ο Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα τον πρώην παίκτη του Παγγαίου και του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος Μαρκόπουλο. Στη θέση του στο 78` πέρασε ο πρώην του ΑΟΚ, Γιώργος Λίτσκας.  Βασικός και ο Γκότοβος για 90 λεπτά στη θέση του στόπερ που όμως δεν έχει φορέσει μέχρι τώρα τη φανέλα του ΑΟΚ.  Ο Αργύρης Μπαρέτας ήταν βασικός με την Σπάρτη για 72 λεπτά στο 1-1 μέσα στον Παναιγιάλειο.  Στο νομό μας ο Μπαρέτας έχει παίξει σε Βρασίδα, Ορφέα, ΑΟΚ και Βυζάντιο.

Ο Φιρινίδης που έπαιξε στον ΑΟΚ την περίοδο 2014-2015 ήταν βασικός γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας στο 0-1 από τον Αχαρναϊκό.

Ο Νίκος Πορτουλίδης από την Καρβάλη που όμως δε φόρεσε μέχρι τώρα τη φανέλα του ΑΟΚ, έπαιξε αλλαγή στη νίκη του ΟΦΗ μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού με 2-1.  Στο 75` πήρε τη θέση του Οικονόμου,  Πρεμιέρα με το δεξί για Νίκο Παπαδόπουλο, Νίκο Αμανατίδη και Νίκο Καραμπετάκη.  Σημειώνουμε ότι στην ΑΕ Καραϊσκάκης προπονητής είναι ο Σάκης  Παπαβασιλείου που πέρασε από τον πάγκο του Νέστου.

 

Διαβάστε επίσης