• 20 Απριλίου 2024,

Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης για θέματα της τοπικής επικαιρότητας

 Ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης για θέματα της τοπικής επικαιρότητας

Αν και η έδρα του είναι η πόλη των Βρυξελών, ο Γιώργος Καρατσιουμπάνης διατηρεί στενότατους δεσμούς με την πόλη του. Είναι στην Καβάλα όσο πιο συχνά γίνεται. Στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας. Ασχολείται με τα ζητήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ενημερώνεται για τα τοπικά. Η σύντομη συνέντευξη του αφορούσε αυτήν την κατηγορία των θεμάτων. Τα τοπικά.

Για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ είπε: «Στο θέμα της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Λέμε ναι στην επένδυση, όχι στις διώξεις. Είναι συνηθισμένο στα κόμματα σε τοπικά ζητήματα να έχουν διαφορετική άποψη οι οργανώσεις».

Για το σχέδιο εξυγίανσης της ΒΦΛ, για το οποίο δεν έχουμε νέα, τόνισε: «Νομίζω ότι στη ΒΦΛ το βήμα που έγινε δεν ολοκληρώθηκε. Η οποιαδήποτε εξυγίανση συνδέεται με έναν νέο επενδυτή».

Τέλος τέθηκε υπόψη του η προοπτική συνεργασιών παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες τοπικές εκλογές: «Η απλή αναλογική θα φέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση γεγονότα και αξίες που δεν βλέπαμε. Διαφάνεια και συνεργασία. Εμείς επιδιώκουμε προοδευτικές λύσεις και συμμαχίες. Συμπεριφορές όπως αυτές των Γραμμένου- Πριονίδη δεν πρέπει να τις έχουμε στο Νομό μας».

 

Διαβάστε επίσης