• 14 Μαΐου 2024,

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν, εξηγεί γιατί κέρδισε τις εκλογές ο Θόδωρος Μουριάδης

 Ο Γιώργος Μιχαηλίδης ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν, εξηγεί γιατί κέρδισε τις εκλογές ο Θόδωρος Μουριάδης

Παρά το ότι ο Γιώργος Μιχαηλίδης ήταν πρώτη φορά υποψήφιος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές,  τα κατάφερε και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον Θόδωρο Μουριάδη. Κείμενο που ανήρτησε πρόσφατα στο διαδίκτυο εξηγεί την επιτυχία της προσπάθειας. Ταυτόχρονα ο κ Μιχαηλίδης ευχαριστεί και όσους τον βοήθησαν:

«Τις τελευταίες μέρες ακούγονται διάφορα σχόλια σχετικά με το τί οδήγησε στη νίκη του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΔΗΜΟΥ και του Θόδωρου Μουριάδη. Προσωπικά, κρίνω την πλειοψηφία των σχολίων άστοχη! Νομίζω ότι πολλοί δυσκολεύονται να αντιληφθούν τη δυναμική που δημιουργεί το μείγμα ενός ικανότατου και ακέραιου επικεφαλής, πλαισιωμένου με άτομα που πιστεύουν στο όραμά του και ξέρουν να παλεύουν. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, είχαμε ελάχιστη βοήθεια αλλά πολύ πείσμα. Συνεργαστήκαμε, άτομα ετερόκλητα μεταξύ μας. Αφήσαμε στην άκρη τον εγωισμό μας και επικεντρωθήκαμε στον αγώνα με σοβαρότητα και δημιουργικότητα. Όταν κάποιος λύγιζε, υπήρχε πάντα κάποιος άλλος να τον κρατήσει. Ο συνδυασμός μας επέδειξε πρωτοφανή ωριμότητα και έμεινε ενωμένος μέχρι τέλους. Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι έκαναν το μοιραίο λάθος…μας υποτίμησαν!

Τελικά, όπως λέει και ένας φίλος, τις εκλογές τις κερδίζουν οι παρέες!!!

Η εκλογή Μουριάδη σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την Καβάλα. Μία ιστορική ευκαιρία να αλλάξουν νοοτροπίες που κρατούν την περιοχή μας καθηλωμένη, πρωτίστως πολιτισμικά, σε ένα σημείο που δεν της αξίζει. Ευκαιρία να επιστρατευτούν προς όφελος του τόπου μας δημιουργικές μονάδες που μένουν χρόνια ανεκμετάλλευτες.

Προσωπικά, ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοια στήριξη έπειτα από μια μακροχρόνια απουσία (17 χρόνια!) από τη ζωή της πόλης! Σας ευχαριστώ όλους, αλλά θα πρέπει να ευχαριστήσω κάποιους περισσότερο…

Αρχικά, την οικογένειά μου και το στενό της περιβάλλον, οι οποίοι έδωσαν μια μεγάλη και αξιοπρεπή μάχη.

Τους φίλους μου που με στήριξαν στη μεγάλη τους πλειοψηφία ή έκαναν αγώνα για μένα.

Τη μεγάλη πλειοψηφία των δασκάλων και καθηγητών που είχα ως μαθητής στην Καβάλα.

Άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός μου, που στήριξαν διακριτικά και κρατώντας ισορροπίες την υποψηφιότητά μου, όπως ο Παύλος Γεωργιάδης και άλλοι πολλοί που δυστυχώς θα αποφύγω να αναφέρω… Ανάμεσά τους, ιδιαίτερα ευχαριστώ την κυρία Βάσω Μιχαλάκογλου-Τσιμενίδου που με πήρε από το χέρι και μου έδειξε πως γίνεται ο προεκλογικός αγώνας εκτός facebook !

Πολλά άτομα μέσα από τον ίδιο το συνδυασμό που με στήριξαν χωρίς να ζητήσουν αντάλλαγμα.

Εύχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας!».

Διαβάστε επίσης