• 5 Μαΐου 2024,

Ο γητευτής ήταν γυναίκα και την λέγανε ΄Ολγα !

 Ο γητευτής ήταν γυναίκα και την  λέγανε ΄Ολγα !

Στην πρώτη της συμμετοχή στα αθλήματα του SURVIVOR η Όλγα, το πουλέν μας , με τα χρώματα των Διάσημων κατάφερε δύο νίκες γιατί το κορίτσι είναι και πολύ γυμνασμένο και τα πάει πολύ καλά στο τέλος με τους στόχους που αρκετοί δεν μπορούν.

Εχει δηλαδή την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό να τους πετυχαίνει και έτσι έχει γίνει απο τις πρώτες κιόλας μέρες στον Άγιο Δομίνικο ένα απο τους καλύτερους και υπολογίσιμους παίκτες της ομάδας των διάσημων.

Το μόνο πρόβλημα με την Όλγα είναι οτι τελικά είναι ασχημούλα και δεν έχει καθόλου λαιμό.

Αυτές οι σωματικές ιδιαιτερότητες στις ειδικές φωτογραφήσεις που κάνει προκειμένου να προωθεί  διάφορα προΙόντα δεν φαίνονται αλλά στο νησί του Αγίου Δομίνικου που δεν υπάρχει Fhotoshop και σκηνοθεσία κάνουν μπάμ!

Πάντως το κορίτσι εξελίσσεται απο τους καλύτερους παίκτες όπως και η Δαλάκα που είναι πύραυλος στα αθλήματα και θα δώσει πολλές νίκες στους διάσημους.

Αυτήν που περιμένουμε και την περιμένουμε με μεγάλη αγωνία είναι η Σπυροπούλου η οποία σύμφωνα με αυτά που διαβάσαμε για  κάθε εβδομάδα που θα περνάει στο νησί θα παίρνει 10 χιλιάρικα.

Μα είναι δυνατόν ;

Δηλαδή αν κάτσει πέντε μήνες πόσα θα πάρει ρε παιδιά ;

Και μετά αναρωτιέσται γιατί δεν σας γράφω.

Η Σπυροπούλου σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ έκανε με την παραγωγή του παιχνιδιού το καλύτερο deal.

Θα κάτσει όσο γουστάρει , το χρήμα θα πέφτει και όταν της λείψουν τόσο πολύ τα παϊδάκια θα φύγει απο  μόνη της.

Ένα μήνα να κάτσει που είναι εφικτό και σχετικά εύκολο θα φύγει με 40 χιλιάρικα στον λογαριασμό  όταν ο νικητής του Survivor που θα έχει φύγει τελευταίος θα πάρει μόλις 100.

Το άλλο που θέλω να πω είναι οτι φέτος και οι δύο ομάδες είναι διάσημες , ακόμα και αυτή των μαχητών αφού δεν υπάρχουν οι παντελώς άγνωστοι όπως ήταν ο Κώστας ο μισθοφόρος ή η Ειρήνη η Κολιδά στο Survivor No1.

΄Ολοι είναι γνωστοί με την επαγγελματική τους ενασχόληση, αν οχι σε όλη την Ελλάδα, σίγουρα στην πρωτεύουσα.

Απλά η παραγωγή του παιχνιδιού έκανε το λάθος να επιλέξει πολύ φουσκωμένο βυζί , κοιλιακούς και σφιχτά μπράτσα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουν οι περισσότεροι παίκτες που συμμετέχουν στο φετεινό Survivor απομακρύνουν το παιχνίδι απο τον μέσο τηλεθεατή που δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και ψάχνει κάποιον παίκτη με έναν νορμάλ σωματότυπο για να ταυτιστεί και δεν μπορεί.

Ο ένας είναι πιο φουσκωμένος απο τον άλλο ενώ και τα τατουάζ πάνε σύννεφο.

Ο άλλος που είναι μετρ στο επάγγλεμα σε νυχτερινό κέντρο εστίασης και είναι τούμπανο έχει κάνει τατού και μια φράουλα στο λαιμό.

Που πας ρε κυδόνι με την φράουλα ;

Δηλαδή ο άνθρωπος είναι και κακόγουστος.

Τέλος έχω την εντύπωση οτι το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει την επιτυχία που είχε το προηγούμενο μόνο και μόνο γιατί δεν έγινε σωστή επιλογή παικτών.

Είναι καθαρά θέμα επιλογής.

 

Κατά τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε να κρυώνουμε αλλά νομίζω οτι όλα αυτά που ζούμε είναι αναμενόμενα για την εποχή που διανύουμε και πολύ νορμάλ.

Δηλαδή αν δεν κάνει τον Γενάρη 0 βαθμούς πότε θα τους κάνει ;

Το καλό είναι οτι δεν θα έχουμε φαινόμενα. τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα.

 

Οι αγρότες αγριεύουν και κατεβαίνουν στους δρόμους και τις εθνικές οδούς με 14 μπλόκα για αρχή.

Τα περισσότερα βέβαια μπλόκα είναι μακριά απο την δική μας περιφέρεια που φαίνεται τουλάχιστον μέχρι και σήμερα να μένει ανεπηρέαστη.

Μέχρι και στον Κεντέρη κάνανε πρόταση απο το SURVIVOR No2 να πάρει μέρος με την ομάδα των διάσημων και του δίνανε άσχετα με το πόσο θα καθότανε μέσα 150 χιλιάρικα.

Παρόλα αυτά ο Κεντέρης αρνήθηκε ευγενικά και συνεχίζει την ζωή του μακριά απο τα σενάρια που το θέλανε στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι και πονηροί.

Είμαστε παίκτες ψυχολογίας και έχουμε επιλέξει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης