Ο Γουναρίδης σταμάτησε τον Αετό και ήττα που βάζει σε μπελάδες για το Νέστο

 Ο Γουναρίδης σταμάτησε τον Αετό και ήττα που βάζει σε μπελάδες για το Νέστο

Κοίταξε στα μάτια τον Απόλλωνα ο Αετός και έχασε στις λεπτομέρειες σ` ένα ματς με όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι.  Ο Αετός θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ αλλά και στο τέλος να ισοφαρίσει.  Επίσης μετά το 1-0 ο Γουναρίδης κράτησε το σκορ σε πλασέ του Ελέζι.  Γενικά ο τερματοφύλακας του Παραλιμνίου ήταν ο καλύτερος του αγώνα. Μαυρομάτης και Δουμάνης οι καλύτεροι του Αετού.

 

Το φιλμ του αγώνα

1′ Από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, ο Δουμάνης θα βγει τετ-α-τετ με τον Γουναρίδη, αλλά ανοίγει το κοντρόλ και χάνει μεγάλη ευκαιρία.

4′ Ο Γ. Τζαμπέγια πέρασε τον Πολυζωίδη γύρισε στο ύψος του πέναλτι, όμως ο Ελέζι πιάνει αδύναμα το πλασέ και μπλοκάρει ο Γουναρίδης.

48′ Ατομική ενέργεια του Γαϊδαρτζή, πάσα στον Ναλμπάντη που με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνει το 1-0.

50′ Εξαιρετική κάθετη πάσα του Φ. Τζαμπέγια, ο Ελέζι θα μπει στην περιοχή, θα πλασάρει, αλλά ο Γουναρίδης θα κάνει την απόκρουση του αγώνα.

59′ Λάθος έξοδος του Τοπαλίδη, ο Γαϊδαρτζής από τα πλάγια θα σεντράρει και θα σώσει ο Ζαρωτιάδης

67′ «1-2» Ναλμπάντη-Τάντιτς, θα βάλει σωτήρια την προβολή ο Παυλίδης, προτού πλασάρει ο Σέρβος μεσοεπιθετικός. Στη φάση αυτή, Τάντις και Παυλίδης θα έχουν διαπληκτισμό.

Το παιχνίδι θα διακοπεί για 4 λεπτά, με τον διαιτητή Αγγελάκη να συμβουλεύεται τρεις φορές τον επόπτη Νταβέλα, ο οποίος θα υποδείξει ότι στη συμπλοκή ήταν ο Κωνσταντινίδης κι όχι ο Παυλίδης του Αετού και θα του δείξει λανθασμένα δεύτερη κίτρινη κάρτα.  Εδώ αποβλήθηκε και ο Δημήτρης Σίτσας από τον πάγκο

79′  Ο  Δουμάνης κατεβάζει άψογα, μοιράζει στον Γ. Τζαμπέγια, που θα πλασάρει τον Γουναρίδη στην κλειστή γωνία και νέα μεγάλη απόκρουση του τερματοφύλακα του Παραλιμνίου σε κόρνερ.

90+1′ Ο Ρούμπος έδωσε στον Ναλμπάντη, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε ο Τοπαλίδης. 90+2′ Σουτ του Φ. Τζαμπέγια, μπλόκαρε ο Γουναρίδης με διπλή προσπάθεια. 90+8′

Μακρινό φάουλ του Τοπαλίδη, ο Φ. Τζαμπέγια πιάνει το γυριστό σουτ και μπλοκάρει ο Γουναρίδης.

 Συνθέσεις:

Απόλλων Παραλιμνίου: Γουναρίδης, Πολυζωίδης (55′ Ρούμπος), Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Δέντσας (82′ Λαβιδάς), Λιάρας, Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης (90+4′ Τσαούσης), Τάντιτς (90+3′ Φιλέντας).

 Αετός Ορφανού: Τοπαλίδης, Μαυρομάτης, Ζαρωτιάδης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης (85′ Σαββατιανός), Ελέζι, Τζαμπέγια Φ., Τζαμπέγια Γ., Δουμάνης, Ευκαρπίδης (59′ Δούμπλατζης).

 

Σε μπελάδες ο Νέστος μετά την ήττα με 1-0 από Αρη Αβάτου

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Ο Νέστος πλέον μπήκε σε μπελάδες μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.  Είχε άκαρπη υπεροχή αλλά και πρόβλημα πάλι στο τελείωμα των φάσεων.  Επίσης διαμαρτύρεται για την καταλογισμό του πέναλτι εις βάρος του.  Το φιλμ του αγώνα 3′ Σουτ του Μαϊδανού, η μπάλα φαίνεται να χτυπά σε χέρι αμυντικού μέσα στη μεγάλη περιοχή, «παίζετε» δείχνει ο Δραγούσης.   Φραγκούλη από   29′ Συνεργασία Γκουτσίδη-Τσάκωνα, αυτός έδωσε στον Κρολ, που δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή και χάνεται μεγάλη ευκαιρία. 50′ Λάθος του Αρετά, στην αντεπίθεση τρία σουτ παικτών του Αβάτου κοντράρουν σε σώματα και χάνεται σπουδαία ευκαιρία  73′ Σέντρα του Βέρα, ο Φαμπιόλ δεν μπορεί να προωθήσει την μπάλα στην κενή εστία. 76′ Κεφαλιά του Κουτσούμπα, μπλόκαρε ο Αθανασίου, που θα κάνει την επαναφορά με τα χέρια πάνω στον Ευθυμιάδη, αυτός θα μπει στην περιοχή, θα τζαρτζαριστεί με τον Λαδάκη και ο Δραγούσης δείχνει την άσπρη βούλα, μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Στην εκτέλεση του πέναλτι ο Χαριτίδης το 0-1.

Συνθέσεις: Νέστος Χρυσούπολης: Αθανασίου, Μπαντάνης, Φραγκούλης, Χούσινετς, Ναουμίδης, Λαδάκης, Μαϊδανός (67′ Φαμπιόλ), Τσάκωνας, Κρολ (57′ Βέρα), Γκουτσίδης, Αρετάς (68′ Φεράρι).

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Καλαϊτζίδης, Μπουντακίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Δόντσος, Γκέκας (66′ Ταχτσίδης), Ευθυμιάδης, Λαζαρίδης (88′ Τουργαΐδης), Χαριτίδης (83′ Κουτίνης), Σαρηγιαννίδης (90+2′ Μπαργκάν).

 

Διαβάστε επίσης