• 23 Απριλίου 2024,

Ο Γραμμένος νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

 Ο Γραμμένος νέος πρόεδρος της ΕΠΟ

Πηγή: .gazzetta

Από τη στιγμή της έγκρισης του καταστατικού άρχισε να γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα που θα είχαν οι εκλογές της Ομοσπονδίας, αφού το 49-19 υπέρ της έγκρισης δεν άφηνε περιθώρια στον Γιώργο Καλαντζή ώστε να ελπίζει σε ανατροπή της κατάστασης.

Ο Ευάγγελος Γραμμένος, αφού λίγο νωρίτερα είχε απορριφθεί η προσφυγή του Νίκου Τζώρτζογλου για αναβολή στις εκλογές, πήρε πανηγυρική νίκη με 48 θετικές ψήφους, έναντι 21 ψήφων του αντιπάλου του, ενώ 2 ψηφοδέλτια ήταν λευκά.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν δίχως το παραμικρό παρατράγουδο, ο νέος πρόεδρος τυγχάνει κοινής αποδοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλαντζής είχε αποχωρήσει αρκετή ώρα πριν από το αποτέλεσμα, έχοντας καταλάβει πως δεν επρόκειτο ν’ αλλάξει κάτι και θα ήταν ο ηττημένος της υπόθεσης…

Ο απεσταλμένος των UEFA – FIFA, Μπιόρν Βασάλο, όταν πήρε το λόγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας, ανέφερε: «Τους τελευταίους μήνες είχαμε πολυ καλη συνεργασία. Η όλη κατάσταση είναι κουραστική αλλά στο τέλος η δύναμη του ποδοσφαίρου τα νικάει όλα. Λογικά στις εκλογές προκύπτει διάσπαση των δυνάμεων, αλλά δημοκρατία έχουμε και στο τέλος όλοι πρέπει να βγούμε ενωμένοι». 

 

Διαβάστε επίσης