Ο Ιατρικός σύλλογος έκοψε βασιλόπιτα, βράβευσε τους Εθελοντές κατά του Καρκίνου

 Ο Ιατρικός σύλλογος έκοψε βασιλόπιτα, βράβευσε τους Εθελοντές κατά του Καρκίνου

Την καθιερωμένη του συνεστίαση με αφορμή το νέο έτος πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας. Περισσότερα από 200 άτομα βρέθηκαν στην αίθουσα του Μπάτη.

Τα περισσότερα συμπολίτες γιατροί, του ιδιωτικού τομέα και του ΕΣΥ. Αυτή ήταν η βασική επιτυχία της εκδήλωσης. Οι προσπάθειες του νέου διοικητικού συμβουλίου αποδίδουν καρπούς αφού σε όλες τις εκδηλώσεις του είναι συνεχώς και περισσότεροι οι γιατροί (μέλη του) που συμμετέχουν.

Ήταν επίσης οι βουλευτές Πασχαλίδης, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι (ο Δημήτρης Μπαντέκας του ΔΙΠΑΕ, ο Ντίνος Κλειτσιώτης διοικητής του Νοσοκομείου, η Κατερίνα Πετράκη πρόεδρος των εργαζόμενων του Νοσοκομείου κτλ). Στην σύντομη ομιλία της η πρόεδρος  κα. Αντωνίου ζήτησε από τους γιατρούς μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν στις επόμενες δράσεις – εκδηλώσεις του που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για θέματα πρόληψης.

Αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του συλλόγου για τα εμβόλια και τον εμβολιασμό γενικότερα αλλά και στους απινιδωτές. Έναν από τους οποίους θα αγοράσει με χρήματα του ο σύλλογος. Μίλησε επίσης για τη συνεργασία του συλλόγου με το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας».Αναφέρθηκε στη πρόταση της ΠΑΕ ΑΟΚ 1965 για τη δημιουργία ιδρύματος για το αυτιστικό παιδί. Στην ίδια βραδιά ο Ιατρικός Σύλλογος βράβευσε για το έργο του το σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας κι όπως συνηθίζεται τίμησε γιατρούς του Νομού που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα.

Παρόντες ήταν οι Ηλίας Γκλαβάς, Αρχέλαος Γρανάς, Ιωάννα Καρατζόγλου Γιαννάκη, Στυλιανός Καφάς, Κλέων Κλεανθίδης, Μισέλ Σαϊντ, Θόδωρος Σιδηρόπουλος, Γιάννης Τσακίρογλου. Από την εκδήλωση απουσίαζαν αν και τιμήθηκαν επίσης οι Νεοπτόλεμος Δεληγιαννίδης- Αθανάσιος Κερασσούς. Συγκινητική στιγμή η απονομή της πλακέτας στους Σιδηρόπουλο- Τσακίρογλου επειδή έγιναν από τα παιδιά τους. Επίσης γιατρούς. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Στέφανος.

Διαβάστε επίσης