Ο «Καβαλιώτης» Τσέντομιρ Ίλιτς στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ(Βόλει) , στην Κύπρο ο γιος του Ανυφαντάκη και αύριο ο καταρτισμός των ομίλων στη Γ` Εθνική

 Ο  «Καβαλιώτης» Τσέντομιρ Ίλιτς  στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ(Βόλει)   , στην Κύπρο ο γιος του Ανυφαντάκη  και αύριο ο καταρτισμός των ομίλων στη Γ` Εθνική

Ο Τσέντομιρ Ιλιτς στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ

Ο πατέρας του βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην Καβάλα και τον γνωρίσαμε όλοι σαν τον Μπράνιμιρ(Μπάκι) του Μπάσκετ.  Ο γιος του Μπάκι προτίμησε το Βόλει και αφού αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του Ελληνικού πρωταθλήματος(ΑΕΚ, Φοίνικα Σύρου, Εθνικό Αλεξ, Ηρακλή, ΠΑΟΚ), ξεκινάει  ουσιαστικά τώρα την προπονητική του καριέρα ως συνεργάτης του Σέρτζιο Στάνκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ ενώ πέρσι ήταν και στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ.

Σήμερα καταρτίζονται οι όμιλοι της Γ` Εθνικής

Για την Παρασκευή 24 Αυγούστου  αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όπου ανάμεσα σε άλλα θέματα θα καταρτιστούν και οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής. Οπότε οριστικά αύριο  θα ξέρουν ΑΟΚ, Κεραυνός Πέρνης, Αετός Ορφανού και Νέστος Χρυσούπολης τους αντιπάλους τους στη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν αναμένονται όμως εκπλήξεις στον καταρτισμό του 1ου  ομίλου που δεν θα  έχει Ελπίδα Σκουτάρεως μέσα που έδωσε το ΑΦΜ της στη Βέροια.

 

Στην Κύπρο  για τον  Άρη Λεμεσού  ο   γιος του Κώστα  Ανυφαντάκη

Παρελθόν από την Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και το τοπικό της Α’ ΕΠΣ Θράκης αποτελεί ο Κρητικός Παναγιώτης Ανυφαντάκης που θα συνεχίσει στον Άρη Λεμεσού στην Β’ Κύπρου. Μάλιστα ο γιος του πρώην προπονητή Καβάλας και Πανθρακικού και νυν του Ιωνικού Κώστα Ανυφαντάκη και βαφτισιμιός του Τάκη Διακάκη, αγωνίστηκε και στο ισόπαλο φιλικό (0-0) με την Δόξα Δράμας που έγινε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας  Ο 20χρονος αμυντικός μέσος που ξεκίνησε από την Επισκοπή έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Πλατανιά, και 2 χρονιές στην Γ’ Εθνική με την Δόξα Προσκυνητών και φέτος την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού: “Παναγιώτη Ανυφαντάκη οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Με δουλειά και επιμονή να φέρουμε τον Άρη μας εκεί όπου του αρμόζει.”

Πηγή: thrakisports

 

Διαβάστε επίσης