Ο καύσωνας της Δυτικής Ευρώπης που δεν ήρθε ποτέ !

 Ο καύσωνας της Δυτικής Ευρώπης που δεν ήρθε ποτέ !

Τελικά αυτό το πολυσυζητημένο κύμα καύσωνα που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης στην Καβάλα δεν έφτασε ποτέ !

Δεν ξέρουμε τι έγινε στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά εδώ στην Καβάλα μάλλον δεν έφτασε ποτέ.

Τ0 33άρι της Τετάρτης και το 35άρι της χθεσινής Πέμπτης δεν είναι καύσωνας.

Είναι παιδικές ασθένεις μπροστά σε αυτά που περάσανε οι Ευρωπαίοι φίλοι μας.

Εμείς απλά εδώ κάναμε λίγο καλαμπούρι και καμμιά βουτιά παραπάνω.

Αν είναι έτσι οι καύσωνες να μην τελειώσει ποτέ το καλοκαίρι.

Ισως το μεγάλο μυστικό να ήταν το γεγονός ότι τις επίμαχες ημέρες είχαμε χαμηλά ποσοστά υγρασίας και έτσι αποφύγαμε τις συνθήκες θερμοκηπίου.

Νομίζω ότι περάσαμε αλώβητοι το πρώτο κύμα καύσωνα που περισσότερο το συζητήσαμε παρά το ζήσαμε και είμαστε έτοιμοι για το υπόλοιπο του καλοκαιρού αφού συνηθίζεται οι πιο υψηλές θερμοκρασίες να είναι μετά το πρώτο 15νθήμερο του Ιούλη μέχρι και 20 Αυγούστου.

 

Σε καθημερινή βάση , σύμφωνα με το ρεπορτάζ , φωτογραφίζονται όλα τα οχήματα που διέρχονται από τον κεντρικό δρόμο του Παληού με ταχύτητες μεγαλύτερης της προβλεπόμενης.

Συμβατικά αυτοκίνητα χωρίς διακριτικά της τροχαίας την στήνουν στην ευθεία του Παληού και η φωτογράφιση ξεκινάει με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να έχουν φωτογραφηθεί πάνω από 100 οχήματα οι ιδιοκτήτες των οποίων το αμέσως επόμενο διάστημα θα λάβουν γράμμα !

Που λέει και ο Πάριος “Σου γράφω ένα γράμμα” , μόνο που αυτό το γράμμα θα το πληρώσεις και δεν θα το διαβάσεις.

Για τον λόγο αυτό να είστε όλοι εσείς που διέρχεστε τον συγκεκριμένο δρόμο ιδιαίτερα προσεκτικοί και με χαμηλές ταχύτητες για να γλυτώσετε το ραβασάκι.

 

Senso suites στη Νέα Πέραμο.

19 δωμάτια σε ένα ολοκαίνουργιο και υπερσύχρονο ξενοδοχείο στην καρδιά της Περάμου με πισίνα.

Πάρα πολύ καλή επένδυση που ενισχύει ακόμα περισσότερο το τουριστικό προφίλ της Νέας Περάμου.

 

Μετά τον Τσίπρα ήταν η σειρά του Μητσοτάκη του Κυριάκου να βρεθεί απέναντι όχι από δύο αλλά δέκα δημοσιογράφους του ΣΚΑΙ να πει τα δικά του και τα είπε.

Απλά ο αρχηγός ζορίστηκε και νομίζω ότι ζορίστηκε χωρίς λόγο και ίσως για αυτό να έτρεχε ο ιδρώτας σαν ποτάμι από το μέτωπο του.

Έτσι εξηγούνται  και οι αρκετές διακοπές για διαφημίσεις αφού έπρεπε  να σκουπίσει τον ιδρώτα απ ότο μέτωπο του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.

Τα ίδια είχε πάθει και στην ομιλία του από την Θεσ/νίκη στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο την εποχή της έκθεσης  αν δεν κάνω λάθος.

 

Σύμφωνα με τελευταίες τρείς τελευταίες δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο παραμένει πρώτο κόμμα με διαφορά από 7,5 % έως και 13% και μάλιστα “κλειδώνει” και την αυτοδυναμία.

Αυτό σημαίνει ότι θα γλυτώσουμε τις επαναληπτικές εκλογές τον 15Αύγουστο αν και αυτή η περίπτωση ακόμα και αν δεν πετύχει αυτοδυναμία είναι ένα σενάριο πολύ μακρινό αφού η Φώφη είναι εδώ για να δώσει ψήφο ανοχής στο Κυριάκο προκειμένου να γλυτώσουμε τις περιπέτειες.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Από σήμερα Παρασκευή ο καιρός δροσίζει και θα πάμε καλύτερα με πιο λογικές θερμοκρασίες.

Να είστε καλά να περνάτε καλύτερα και να έχετε πάντα το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης