Ο κορωνοϊός κρίνει τις μεγάλες διοργανώσεις του Στίβου στην Καβάλα

 Ο κορωνοϊός κρίνει τις μεγάλες διοργανώσεις του Στίβου στην Καβάλα

Στον αέρα είναι αυτή τη στιγμή και οι μεγάλες διοργανώσεις του Στίβου που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην Καβάλα.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα γίνουν και φέτος το καλοκαίρι. Όλα θα κριθούν από την εξέλιξη των πραγμάτων λόγω του κορωνοϊού.

Η Δημοτική αρχή πριν ξεσπάσει αυτή η πρωτόγνωρη μπόρα ήταν θετική στο να γίνουν οι διοργανώσεις του Στίβου στο «Ανθή Καραγιάννη» μέσα στα πλαίσια που αντέχει ο Δήμος όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Στις επαφές που υπήρχαν με τους ανθρώπους του Στίβου στην Καβάλα υπήρχε η διάθεση από το Δήμο, να μην ματαιωθούν ούτε το γκραν πρι «Δαβιτζόγλεια», ούτε το Πανελλήνιο Παμπαίδων- Παγκορασίδων. Ακόμη και το «Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια» που επίσης έφεραν πολύ κόσμο στην Καβάλα έστω για μια μέρα.

Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να προγραμματίσει και ο ΣΕΓΑΣ.

Περιμένει να δει τις εξελίξεις και πότε θα τελειώσει η περιπέτεια που όλοι μας ζούμε. Οι διοργανώσεις που ήταν μέσα στον Απρίλιο ήταν λογικό να ματαιωθούν. Ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει τον Μάιο.

Σημειώνουμε ότι τα «Δαβιτζόγλεια» πέρσι είχαν διεξαχθεί στην Καβάλα την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2019.  Το Πανελλήνιο Παμπαίδων- Παγκορασίδων(Κ-16) Βορείου Ελλάδας είχε γίνει λίγες μέρες πριν τα «Δαβιτζόγλεια».

Τα «Ευαγγελίδεια- Σπανίδεια» που βασικός διοργανωτής είναι ο ΟΚΑΚ είχαν διοργανωθεί στις 12 Ιουνίου του 2019.

Διαβάστε επίσης