• 25 Απριλίου 2024,

Ο Κώστας Τιτόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη (φωτογραφίες)

 Ο Κώστας Τιτόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Εριφυλλίδη (φωτογραφίες)

Ο Κώστας Τιτόπουλος συστρατεύεται ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά». Ας αφήσουμε τον Κώστα να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

«Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1977 και μεγάλωσα στη γειτονιά της Χωράφας. Από μικρή ηλικία η αγάπη για το ποδήλατο με οδήγησε να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Το 2007 ως ιδρυτικό μέλος του ποδηλατικού συλλόγου «Κύκλοτρον» ασχολήθηκα με την ποδηλασία ως άθλημα αλλά και ως μέσο μετακίνησης.

Διοργανώσαμε ημερίδες που αφορούν στη βιώσιμη κινητικότητα στις ελληνικές πόλεις σε συνεργασία με τη Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας της Σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και ακολούθησαν άρθρα και τοποθετήσεις που αφορούν στην ανάπτυξη  πράσινων μορφών μετακίνησης στην Καβάλα.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου στη διοίκηση αθλητικών οργανισμών, ύστερα από την πλούσια εμπειρία μου στη διοργάνωση αθλητικών γεγονότων και την πολύχρονη εργασία μου σε χώρους άθλησης, με βοήθησαν να οργανώσω υλικό και μεθόδους που πετυχαίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η διασύνδεση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των αθλητικών γεγονότων με την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού είναι το βασικό αντικείμενο της εργασίας μου ως διευθυντής γυμναστηρίων και spa σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της Αλεξανδρούπολης τα τελευταία 4 χρόνια.

Ταυτόχρονα, η αγάπη μου και ο σεβασμός για όλες τις μορφές ζωής με έφεραν κοντά στο ζήτημα που αφορά στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Η προσωπική μου προσπάθεια συνάντησε τις προσπάθειες αρκετών μεμονωμένων φίλων που κάνουν πράξη την αγάπη τους.

Η έλλειψη μιας ξεκάθαρης στρατηγικής και οράματος για το ζήτημα αυτό ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω μια μεγάλη έρευνα που αφορά στις καλές πρακτικές που ακολουθούν άλλοι οργανισμοί. Με γνώσεις που αφορούν στην εφαρμοσμένη οργάνωση όλων των δυνάμεων που συναντάμε στον τόπο μας, παραδίδω στον Γιάννη Εριφυλλίδη ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτικής, ώστε να προκύψει όφελος στην καθημερινότητά μας και να αναδειχθεί ένας ανθρώπινος πολιτισμός».

Πιστεύουμε ότι η πολυσχιδής προσωπικότητά του, οι σημαντικές σπουδές στη διοίκηση αθλητικών οργανισμών, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο της άθλησης και του αθλητικού τουρισμού, η ενδελεχής ενασχόλησή του με τη βιώσιμη κινητικότητα και την ανάπτυξη πράσινων μορφών μετακίνησης στην Καβάλα και γενικότερα στις ελληνικές πόλεις, καθώς και η πρωτοποριακή πρόταση που καταθέτει για το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων καθιστούν τον Κώστα Τιτόπουλο πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση των προτάσεών μας σε πλείστους τομείς της αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας – ιδιαίτερα στον αθλητισμό και στον αθλητικό τουρισμό, στη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, στην προσβασιμότητα παντού των ατόμων με αναπηρία και στην επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος – και για την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την Καβάλα.

Κώστα, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης