• 18 Απριλίου 2024,

O κύριος (Δεν χάνω με τίποτα)

 O κύριος (Δεν χάνω με τίποτα)

Και ενώ είμαστε έτοιμοι να αποχαιρετίσουμε και τον Μάιο , το καλύτερο ( θεωρητικά) μήνα της άνοιξης το καλοκαίρι  συνεχίζει να αγνοείται αφού η καιρική αστάθεια επιμένει και συνεχίζεται.

Ο μήνας θα βγει με αυτές τις φοβερές καιρικές εναλλαγές στην διάρκεια της ίδιας ημέρας και πολύ φοβόμαστε ότι αυτό το σκηνικό θα συνεχιστεί και τον Ιούνιο.

Τις περισσότερες ημέρες ξεκινάμε με ηλιοφάνεια εκεί κάπου στο μεσημέρι αρχίζει το φουρτούνιασμα , ο ουρανός βαραίνει , πέφτει βροχή , ευτυχώς χωρίς ένταση , βγαίνει το ουράνιο τόξο που πολλές φορές είναι και διπλό  και την άλλη μέρα πάλι τα ίδια.

 

Τελικά οι εκλογές στην Τουρκία αλλά πολύ περισσότερο στην Ελλάδα δεν ήταν και τόσο ντέρμπι όσο μας λέγανε.

Στην Ελλάδα μάλιστα θα έλεγα ότι ο χαρακτηρισμός ντέρμπι ταιριάζει στα δύο κόμματα που θα παλέψουν την Κυριακή 25/6  για την δεύτερη θέση αφού η πρώτη είναι καπαρωμένη από την πρώτη κάλπη.

 

Ο Τσίπρας αλλάζει όλα τα πρόσωπα στην εκλογική επιτροπή του κόμματος του γιατί θεωρεί ότι ένας από τους λόγους της βαριάς ήττας ήταν το επικοινωνιακό.

Δεν μπόρεσε ο ΣΥΡΙΖΑ να περάσει σωστά τις θέσεις και το πρόγραμμα του στον κόσμο.

Αντίθετα τους μπέρδεψε όλους με τις πολλές αντικρουόμενες , τις περισσότερες φορές, απόψεις των μελών και στελεχών του.

Πολλά φάουλ έκανε και ο ίδιος ο Τσίπρας  με τις θεωρίες του για κυβέρνηση ειδικού σκοπού , κυβέρνηση ηττημένων και το άνοιγμα  του προς τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Και αν όλα αυτά ήταν η τούρτα ήρθε και το κερασάκι από τον Κατρούγκαλο που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα και έτσι το βράδυ της Κυριακής 21/5 βλέπανε τα αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ και παίρνανε τα υπογλώσσια σαν καραμέλες.

 

Το ότι ο Ερντογάν δεν είναι καλά  στην υγεία του το έχουμε καταλάβει όλοι.

Προχθές στην διάρκεια μίας ακόμα τηλεοπτικής συνέντευξης δεν μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά και σχεδόν τον πήρε ο ύπνος στην πολυθρόνα.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι τι έχει ο Ερντογάν και παρουσιάζει αυτή την υποτονικότητα –υπνηλία.

 

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι το Survivor της επόμενης χρονιάς δεν θα έχει Μαρτίκα ;

Μα είναι δυνατόν ;

Τώρα που τον συνηθίσαμε πως θα τον στερηθούμε ;

 

H Κατερίνα η Καινούργιου έχει παντρέψει όλες τις φίλες της και δεν μπορεί να βρει ένα γαμπρό για την ίδια μήπως και ανέβει και αυτή τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά από τόσες αποτυχημένες σχέσεις μάλλον έχει «χούι το ρεπάνι».

 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι ομπρέλες θα συνεχίσουν να είναι πάρα πόδας μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Η καιρική αστάθεια είναι εδώ και συνεχίζεται.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης