• 18 Μαΐου 2024,

Ο Λ. Αυγενάκης επικεφαλής κλιμακίου στη Χρυσούπολη

 Ο Λ. Αυγενάκης επικεφαλής κλιμακίου στη Χρυσούπολη

Επικεφαλής κλιμακίου της Ν.Δ. που περιόδευε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη από την Παρασκευή, ήταν χθες στη Χρυσούπολη, ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Μαζί του ήταν ο βουλευτής επικρατείας Βασίλης Οικονόμου και ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Το κλιμάκιο συμπλήρωσαν στελέχη του κόμματος, όπως οι κύριοι Μελάς και Γιαννακάκης αλλά και οι πολιτευτές της Καβάλας, Κλειτσιώτης, Πασχαλίδης καθώς κι άλλα στελέχη της Ν.Δ. κυρίως από το Νομό Καβάλας.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε κατ΄ αρχήν τη δημοτική οργάνωση Ν.Δ. Χρυσούπολης, όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Στη συνέχεια έγινε συνάντηση με αγρότες της περιοχής του Νέστου στην αίθουσα  της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Καβάλας. Ίδιες συναντήσεις έγιναν σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η περιοδεία στη Δράμα, με αφετηρία τον Έβρο, την Αλεξανδρούπολη, το Σουφλί, την Ορεστιάδα, την Ροδόπη και την Ξάνθη μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αυγενάκης, που ήταν το μεσημέρι στη Θάσο, είπε μεταξύ των άλλων: «Ανοίγουμε διάλογο με τους αγρότες, χτίζουμε συμφωνία αλήθειας με καθαρές κουβέντες, για να εξηγήσουμε και να καταστήσουμε σαφές τι μπορούμε και τι δεσμευόμαστε να κάνουμε. Δεν θέλουμε να δίνουμε επίδομα, δηλαδή ψίχουλα στους αγρότες. Θέλουμε η αγροτική οικονομία να είναι βασικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας».
Ο κ. Αυγενάκης είπε, ότι είναι βέβαιη η νίκη της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι ενδιαφέρον της ηγεσίας και του κόμματος είναι να χτιστούν κοινωνικές συμμαχίες, γιατί όπως είπε έτσι θα υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα, όταν το κόμμα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

 

Διαβάστε επίσης