• 19 Απριλίου 2024,

Ο Λίτσκας χάνει τα ματς με Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλωνα Παραλιμνίου – Μετά τον Δεμένικο ένας στόπερ

 Ο Λίτσκας χάνει τα ματς με Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλωνα Παραλιμνίου – Μετά τον Δεμένικο  ένας στόπερ

Ο Γιώργος Λίτσκας και ο Μανώλης Δεμένικος ήδη προπονούνται με τον ΑΟΚ και είναι τα δυο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Δεμένικος αποκτήθηκε αφού αποτελεί παρελθόν ο  Σπύρος Βρονταράς μετά από 6 μήνες χωρίς καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ο Βρονταράς είχε έρθει το καλοκαίρι στην Καβάλας για πρώτος τερματοφύλακας αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός του στο χέρι την περίοδο της προετοιμασίας.  Επίσης το γεγονός ότι ο Δήμιζας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν αφού μέχρι τώρα έχει δεχτεί 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Η εστία του παραβιάστηκε μόνο στο παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης.  Ο Δεμένικος έχει αγωνιστεί στην Κ-20 της Ξάνθης, έγινε επαγγελματίας στην Ξάνθη και μετά πήγε στον Πανσερραϊκό. Είναι 21 ετών, βασικός φέτος κάτω από τα δοκάρια της Ασπίδας Ξάνθης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και ο Κώστας Βακιρτζής τον παρακολούθησαν στο ματς της Ασπίδας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου όπου ήταν πολύ καλός.

Η τριάδα των τερματοφυλάκων πλέον στον ΑΟΚ είναι: Δήμιζας, Δεμένικος, Παπαποστόλου.

Μετά τις 16 Ιανουαρίου ο Λίτσκας, ντεμπούτο με Κεραυνό Πέρνης 

Ο Γιώργος Λίτσκας έχει δικαίωμα συμμετοχής για 1 μήνα στον ΑΟΚ βάση νομοθεσίας αφού φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της ΑΕ Καραϊσκάκη στις 16 Δεκεμβρίου στο 1-0 με τον Αήττητο Σπάτων.  Η ατυχία για τον ΑΟΚ είναι ότι σε αυτό το ματς αγωνίστηκε αλλαγή στο 90` στη θέση του Κάκκου.

Δεν αγωνίστηκε στις 20 Δεκεμβρίου στο ματς της ΑΕ Καραϊσκάκη με την Σπάρτη.  Ο Λίτσκας θα χάσει  τα εντός έδρας τα παιχνίδια με Ασπίδα Ξάνθης, Απόλλωνα Παραλιμνίου και εκτός απροόπτου θα κάνει ντεμπούτο με τον Κεραυνό Πέρνης στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Και άλλες αποχωρήσεις

Ο Βρονταράς αποτελεί παρελθόν ενώ είναι σίγουρο ότι από το ρόστερ θα αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες. Ο Παυλίδης λόγω δουλειάς δυσκολεύεται να κάνει προπονήσεις ενώ πολύ δύσκολα θα μείνει στο ρόστερ ο Τόσκας(έχει πρόταση από Ηρόδοτο).  Ο ΑΟΚ κινείται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού βάση(ο Μαλαμίδης μένει στο ρόστερ) αυτών που προαναφέραμε.   Εξετάζονται ήδη μερικές περιπτώσεις.

Χωρίς Ζέρη, Γαβριηλίδη την Κυριακή

Ο Αλέξανδρος Ζέρης και ο Βασίλης Γαβριηλίδης συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ασπίδα Ξάνθης. Εκ των πραγμάτων θα υπάρχουν δυο αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Ο Μπλιός είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του Ζέρη.  Οσον αφορά τους τραυματίες ο Κέρθι και ο Μπαρέτας ανεβάζουν στροφές και μέσα στο Γενάρη θα είναι έτοιμοι. Ο Ντουρτμές αργεί.

Κληρώνει αυτοκίνητο ο ΑΟΚ

Ξεκίνησε η λαχειοφόρος αγορά για το Ι. Χ που θα κληρώσει ο ΑΟΚ το Μάρτιο.  Είναι Toyota Aygo 1000 κυβικών.

Η διοικούσα και σε αυτό το κομμάτι περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου.

Χορηγός της  προσπάθειας η  AutoMobile – Αφοί Γκριτζελάκη ( Νέα περιμετρική οδός
2591022740 alexisgritzel@gmail.com).

 

Διαβάστε επίσης