O ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΠΟΔΗ ΨΥΧΗ .. στη Μυροβόλο Άνοιξις

 O ΜΑΚΗΣ ΣΕΒΙΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΠΟΔΗ ΨΥΧΗ .. στη  Μυροβόλο Άνοιξις

Ο Μάκης Σεβίλογλου, στους πιό ανάποδους καιρούς, μας παρασύρει σε ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο, δανεισμένο από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή» στην οποία συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, ο Σόλων Λέκκας κι η Χρύσα Μωραϊτη:

Ακούγονται:

τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό μεθύσι», «Άγκυρες», «Παράθυρο ανοιχτό» και την καινούρια του δισκογραφική δουλειά «Ανάποδη Ψυχή».

τραγούδια που γνωρίσαμε από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Χάρις Αλεξίου, Δημ. Μητροπάνο, Πίτσα Παπαδοπούλου , Βασίλη Καρρά κ.α.

Παρέα με τους , Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα , Δημήτρη Κίτσιο στο κοντραμπάσο, μας προσκαλούν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, να τραγουδήσουμε, ν’ αγκαλιαστούμε να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς…

Το 2001 γνωρίζεται με τη Χαρούλα Αλεξίου και το 2003 εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία, με το τραγούδι «θα μεγαλώνουμε μαζί», που τραγουδήθηκε από την ίδια στο album της «Ως την άκρη του ουρανού σου».

Το 2016 κυκλοφορεί η «Ανάποδη ψυχή», δίσκος που πάλι πήρε τα εύσημα από τους Ολλανδούς, ως μία από τις καλύτερες δισκογραφικές δουλειές της χρονιάς…

Δισκογραφικά και ενίοτε στη σκηνή έχει συνεργαστεί, εκτός από τη Χαρούλα Αλεξίου, με τους: Δημήτρη Μητροπάνο, Λιζέτα Καλημέρη, Μανόλη Λιδάκη, Βασίλη Καρρά, Πίτσα Παπαδοπούλου, Διονύση Τσακνή, Σοφία Παπάζογλου, Μαρία Παπανικολάου και τους στιχουργούς, Γιώργο Κορδέλα, Φωτεινή Λαμπρίδη, Δημήτρη Κίτσιο, Μαρία Μουτσάκη, Ζήνια Καταπότη. Επίσης μελοποίησε Κώστα Καρυωτάκη και Κατερίνα Γώγου. Έχει γράψει μουσική για θέατρο και για ντοκιμαντέρ ιστορικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης