Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς του… ΑΟΚ (φωτογραφίες)  

 Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς του… ΑΟΚ (φωτογραφίες)  

Το καλοκαίρι του 2010 ο Μάκης Ψωμιάδης κάνει μια ακόμη εντυπωσιακή κίνηση όσον αφορά τις θέσεις των τερματοφυλάκων στον ΑΟΚ της Σουπερ Λιγκ, εκείνη την εποχή.

Μετά τους Κάλατς, Ιτάνζ που είχε ο ΑΟΚ συν τον Κατεργιαννάκη την προηγούμενη περίοδο, αυτή τη φορά φέρνει στην Καβάλα από τον Παναθηναϊκό τον Κροάτη διεθνή τερματοφύλακα Μάριο Γκαλίνοβιτς.

Ο Γκαλίνοβιτς μετά από 7 περίπου χρόνια στον Παναθηναϊκό με 106 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έρχεται για να γίνει βέβαια ο βασικός τερματοφύλακας στον ΑΟΚ. Πραγματικά τη σεζόν 2010- 2011 αγωνίζεται βασικός σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος με πολύ καλή παρουσία στα περισσότερα.

Ο Μάριο φεύγει το καλοκαίρι του 2011 από τον ΑΟΚ και πηγαίνει στην Κέρκυρα αφού στην Καβάλα το τσουνάμι των εξελίξεων φέρνει την ομάδα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Γκαλίνοβιτς έπαιξε ένα χρόνο στην Καβάλα αλλά όλοι είχανε να πούνε τότε και ένα καλό λόγο πρώτα απ` όλα για την συμπεριφορά του και την προσωπικότητα του εκτός της αγωνιστική του παρουσία. Άριστος χαρακτήρας.

Πέρασαν περίπου 8 χρόνια και ο Μάριο επιστρέφει στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά σαν προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης