• 7 Μαΐου 2024,

Ο Μιχάλης Τιμοσίδης ευχαριστεί συμπολίτη με ανθρωπιά και φιλότιμο!

 Ο Μιχάλης Τιμοσίδης ευχαριστεί συμπολίτη με ανθρωπιά και φιλότιμο!

Πριν από λίγες ημέρες ο γιατρός και πρώην βουλευτής Μιχάλης Τιμοσίδης βρέθηκε σε ΑΤΜ τράπεζας στην Καβάλα.

Η συναλλαγή (ανάληψη) που ήθελε να κάνει δεν εξελίχθηκε σωστά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το μηχάνημα χωρίς να εξυπηρετηθεί. Έτσι τουλάχιστον νόμιζε. Με την αποχώρηση του το μηχάνημα έβγαλε το ποσό που ζήτησε, 600 ευρώ.

Ο κ. Τιμοσίδης δεν το γνώριζε. Το αντιλήφθηκε άλλος πολίτης που ήταν στην περιοχή. Αυτός πήρε τα χρήματα, τα έβαλε σε φάκελο και τα παρέδωσε στην Αστυνομία. Η Αστυνομία στη συνέχεια βρήκε τον κ. Τιμοσίδη και του παρέδωσε το χρηματικό ποσό. Για όλο αυτό το περιστατικό ο κ. Τιμοσίδης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πολίτη.

Στην Πρωινή είπε μεταξύ άλλων:

«Το περιστατικό δείχνει ότι υπάρχει ανθρωπιά και φιλότιμο. Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση η πράξη ενός συμπολίτη μας. Ενός εργαζόμενου. Βρήκε στο αυτόματο μηχάνημα τράπεζας χρηματικό ποσό. Είχα πάει πιο μπροστά να κάνω ανάληψη χρήματα. Υπήρξε κάποιο πρόβλημα, ακυρώθηκε νόμισα αυτό που είχα ζητήσει. Έφυγα πιστεύοντας ότι η ανάληψη δεν θα γίνει. Το λάθος μου το κατάλαβα μετά από λίγη ώρα.

Επέστρεψα αλλά δεν υπήρχαν τα χρήματα. Ενημερώνω την τράπεζα. Από εκεί μαθαίνω ότι κάποιος βρήκε τα χρήματα και τα παρέδωσε στην Αστυνομία. Πήγα στην Αστυνομία κι όντως μου είπαν ότι τα χρήματα υπάρχουν κι είναι σε φάκελο. Ήταν πολλά λεφτά. 600 ευρώ.

Επικοινώνησα με τον κύριο και τον ευχαρίστησα. Λέγεται Ευστράτιος Χαλβατζής. Είναι οικογενειάρχης με δύο κορίτσια που σπούδασαν. Τον συγχαίρω, τον ευχαριστώ. Η οικογένεια του να είναι περήφανη για αυτόν.

Όπως μου είπε κάθονταν σε κατάστημα κοντά στο ΑΤΜ, άκουσε τον θόρυβο και είδε τα χρήματα. Σκέφθηκε, μου είπε, ότι κάποιος ίσως να τα είχε ανάγκη. Κι έτσι αμέσως τα παράδωσε στην Αστυνομία. Η πράξη του μας κάνει να ελπίζουμε. Υπάρχουν άνθρωποι και συμπολίτες που σκέπτονται σωστά. Κάνουν μια πράξη που μας κάνει να νοιώθουμε όμορφα. Τον ευχαριστώ και πάλι».

Διαβάστε επίσης