• 25 Απριλίου 2024,

Ο μισός ανδρικός πληθυσμός θα προτιμούσε το κορίτσι αυτό να μπουκάρει στο σπίτι του και οχι στον αγωνιστικό χώρο που διεξαγόταν ο τελικός του τσάμπιος λίνγκ !

 Ο μισός ανδρικός πληθυσμός θα προτιμούσε το κορίτσι αυτό να μπουκάρει στο σπίτι του και οχι στον αγωνιστικό χώρο που διεξαγόταν ο τελικός του τσάμπιος λίνγκ !

Αντί να μπουκάρει αυτό το κορίτσι “ρουκέτα” στο υπνοδωμάτιο μας πήγε και μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου την ώρα του μεγάλου τελικού.

Είμαι σίγουρος  οτι ο μισός και παραπάνω ανδρικός πληθυσμός αυτής της χώρας θα ήθελε αυτό το κορίτσι να μπουκάρει στο υπνοδωμάτιο του.

Μπήκε στο γήπεδο και την βγάλανε σηκωτή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το κορίτσι ήταν ανεπιθύμητο.

Έχω την εντύπωση οτι μπούκαρε σε λάθος “αγωνιστικό χώρο”.

Πάντως το συγκεκριμένο μπουκάρισμα αν και έγινε σε λάθος “γήπεδο” έχει το ενδιαφέρον του.

Εμείς δηλώνουμε ότι είμαστε με το εκρηκτικό αυτό  ξανθό κορίτσι που έδωσε ένα άλλο ενδιαφέρον στο μέτριο αγωνιστικά τελικό του θεσμού.

Όλοι συμφωνούν οτι  ο φετεινός τελικός του Τσάμπιονς Λινγκ ήταν από τους πιο μέτριους που σχεδόν κοίμησε τους θεατές στην κερκίδα και τους τηλεθεατές από το σπίτι.

Καλά που μπήκε μέσα το κορίτσι και με τα πλούσια κάλη και άναψε λίγο τα αίματα.

Κανονικά θα έπρεπε να την αφήσουν να κάνει τον γύρο του θριάμβου και μετά την βγάλουν.

Δεν το σκεφτήκανε καλά.

Για την ιστορία σας αναφέρουμε οτι ο μελλοντικός της σύζυγος στην συνέχεια πήγε και πλήρωσε την εγγύηση προκειμένου το κορίτσι να βγει από την φυλακή.

Είναι, εδώ που τα λέμε, αυτό το κορίτσι για μέσα ;

Για αυτά τα κορίτσια αξίζει να πληρώνεις και δέκα εγγυήσεις για να κυκλοφορούν ελεύθερα.

 

Έχω την εντύπωση οτι αυτός ο Πατούλης και λόγω μόνο της συζύγου του που θυμίζει λίγο “ΛΑΤΕΡΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ & ΦΙΛΟΤΙΜΟ” θα έπρεπε να χάσει την Περιφέρεια.

Αντί αυτού την κέρδισε και το βράδυ της Κυριακής πανυγήρισε μαζί της με παθιασμένα φιλιά μπροστά στους οπαδούς του που τον αποθεώνανε.

Να έχετε υπόψη σας οτι η σύζυγος του Πατούλη είναι αν όχι η μοναδική από τις λίγες που διαθέτει στο σπίτι της αυτόματη υπερσύγχρονη τουαλέτα με φωτοκύταρα που αντιλαμβάνονται όλες τις κινήσεις και λειτουργούν ανάλογα.

Κατεβάζεις τα βρακιά για να κάτσεις στην τουαλέτα και το χαρτί υγείας αρχίζει και ξετυλίγεται μόνο του.

Με το που σηκώνεσαι , αφού έχεις τελειώσει την ανάγκη σου, όλη η λεκάνη μπαίνει σε βούρτσα καθαρισμού σας αυτές που διαθέτουν τα βενζινάδικα για εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτων και γίνεται και πάλι καινούργια.

Ειδικά αυτόματα μηχανήματα εξαερισμού και ειδικά σπρέυ αρωματίζουν όλη την τουαλέτα που θυμίζει το λιγότερο την πρώτη μέρα της άνοιξης.

Η γυναίκα είναι πολύ μπροστά και γουστάρει να ζει μέσα στην χλιδή.

Ο Πατούλης με αυτά που ξοδεύει για την σύζυγο του είναι σα να σπουδάζει πέντε παιδιά ταυτόχρονα  στο εξωτερικό.

 

Ισως να πάνε πιο πίσω τελικά οι εκλογές οι βουλευτικές οι οποίες αν δεν γίνουν τον Ιούλιο μπορεί να πάνε για Σεπτέμβρη γιατί για Αύγουστο ούτε συζήτηση.

Ο Αύγουστος είναι ένα μήνας απαγορευμένος για τέτοιους είδους διαδικασίες.

Τον Αύγουστο ως γνωτόν έχουμε τα μπάνια του λαού που δεν χάνονται γιατί τίποτα και για κανέναν.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας γιατί οι καιροί παραμένουν δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι.

Όλα θα πάνε καλά στο τέλος όπως λένε και οι φίλοι μας οι Ινδοί οι οποίοι λένε επίσης οτι αν κάτι στραβώσει σημαίνει οτι δεν είναι το τέλος.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης