• 29 Απριλίου 2024,

Προχωράει σε γενική συνέλευση ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ

 Προχωράει σε γενική συνέλευση ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ

Συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας το διοικητικό συμβούλιου του Ερασιτέχνη ΑΟΚ και αποφασίστηκε όπως αναμενόταν να πάει άμεσα σε γενική συνέλευση.

Αυτό θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 μέρες.

Μετά τη γενική συνέλευση θα γίνει η σύσταση της νέας ΠΑΕ με τους νέους μετόχους και το νέο πρόεδρο.  Όλα αυτά είναι μέσα στα όρια οπότε δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία.   Φυσικά όλες αυτό τον καιρό θα γίνουν προσπάθειες και στο χορηγικό κομμάτι προκειμένου να υπάρχουν ισχυροί «συμπαίκτες» στη νέα προσπάθεια που είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία και φυσικά πιο δύσκολη.  Ο Ερασιτέχνης θα προχωρήσει σε πρόσκληση ενδιαφέροντος αφού αυτό είναι υποχρεωτικό και από το νόμο.

Οσον αφορά το Βόλει του ΑΟΚ σήμερα τελειώνει η προθεσμία για να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2.  Παρά το μεγάλα προβλήματα που αφορούν το οικονομικό το πιθανότερο είναι να δηλωθεί κανονικά ενώ τις τελευταίες μέρες έγιναν προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλιστούν κάποια πράγματα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.  Σημειώνουμε ότι ο ΑΟΚ μπορεί να χρησιμοποιήσει στην Α2 και ξένη παίκτρια όπως βέβαια όλες οι ομάδες από τη σεζόν 2019-2020.

Αναλυτικά τι προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος για τη συμμετοχή ξένων αθλητών και αθλητριών.

Volleyleague Γυναικών: Έως τρεις (3) αθλήτριες

Pre League Γυναικών: Μια (1) αθλήτρια

Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών: Μια (1) αθλήτρια

Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών: Ένας (1) αθλητής

Οι αθλητές από την Κύπρο

Δικαίωμα εγγραφής στο Φύλλο Αγώνος σε όλες τις κατηγορίες θα έχουν έως δύο (2) αθλητές ή αθλήτριες κυπριακής υπηκοότητας που σπουδάζουν σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδος (ΑΕΙ/ΑΤΕΙ/ΙΕΚ/Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση) και έχουν μεταγραφεί με Διεθνές Πιστοποιητικό Μεταγραφής (International Transfer Certificate-ITC) και σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB).

 

Διαβάστε επίσης