Ο ΟΚΑΚ βράβευσε τους καλύτερους για το 2019(Φωτογραφίες)

 Ο ΟΚΑΚ βράβευσε τους καλύτερους για το 2019(Φωτογραφίες)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Λυκείου Ελληνίδων ο ΟΚΑΚ βράβευσε τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες του 2019.

Η παρουσία του μαραθωνοδρόμου Δημοσθένη Ευαγγελίδη πρόσθεσε αίγλη στην εκδήλωση. Μάλιστα ο σπουδαίος αθλητής παρουσίασε  και μια δεκάλεπτη ομιλία έκανε αίσθηση.

Η πρόεδρος του ΟΚΑΚ κ. Κατερίνα Δράκου αναφέρθηκε αρχικά στην παρουσία του, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Η ίδια έκανε τον απολογισμό του ΟΚΑΚ για το 2019, μένοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τις διακρίσεις και τις επιδόσεις.

Το γεγονός ότι ο ΟΚΑΚ κατέβηκε από την 38η στην 26η της Πανελλήνιας κατάταξης συλλόγων λέει πολλά. Παράλληλα είναι φανερό ότι ο όμιλος της Καβάλας έχει πολύ μέλλον μπροστά του.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της Ν. Δ Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Απόστολος Μουμτσάκης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου  Χρήστος Μποσμπότης και ο κ. Παπαδόπουλος.

Εκτός των αθλητών και αθλητριών βραβεύτηκαν και οι χορηγοί του ομίλου αλλά και άνθρωποι που συμπαραστέκονται τον ΟΚΑΚ όλο το χρόνο.  Επίσης βραβεύτηκαν και οι προπονητές του ομίλου.

Διαβάστε επίσης