• 26 Απριλίου 2024,

Ο Ορφέας νικητής στο ντέρμπι (2-1) επί του Αετού (φωτογραφίες)

 Ο Ορφέας νικητής στο ντέρμπι (2-1) επί του Αετού (φωτογραφίες)

Μεγάλο παιχνίδι στην Ελευθερούπολη με πολλή ένταση και πάθος.

Ο Ορφέας στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος και προηγήθηκε 1-0 με πλασέ του Κυγάης. Ο Αετός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε 1-1 με πλασέ του Καραγιαννίδη. Το χρυσό γκολ του Ορφέα πέτυχε με κεφαλιά στο 89ο λεπτό ο Κεχαγιάς.

Στους πανηγυρισμούς αποβλήθηκε ο Τσαμπέγια ενώ απειλήθηκαν και επεισόδια στην κερκίδα. Ο Δελής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις. Δύο φάσεις που καίνε: Ένα γκολ του Τσίλογλου που ακυρώθηκε και μια φάση όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Τσαμπέγια. Πολύς κόσμος σ’ ένα παιχνίδι με πολλή αγωνία από την αρχή έως το τέλος.

Επεισοδιακό παιχνίδι στο Χαλκερό, όπου με γκολ του Ταξίδη στο τέλος ο Ατρόμητος κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ. Πολύ δύσκολα ο Άρης Πηγών κέρδισε στο τέλος με 1-0 τον Κεραυνό Ελευθερών. Το Χρυσοχώρι κέρδισε με 2-0 στην έδρα του Ατρομήτου Ακροβουνίου, που διαμαρτύρεται για πέναλτι που δε δόθηκε στο 0-1. Σημαντική εκτός έδρας νίκη με ανατροπή για τα Λιμενάρια στη Ν. Πέραμο, όπου ο Βρασίδας προηγήθηκε με 2-0 όμως οι φιλοξενούμενοι «γύρισαν» το παιχνίδι με τρία τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης