Ο Πολάκης θα εγκαινιάσει το ΤΟΜΥ στον Άγιο Λουκά- Αύριο σε Παπανάτσιου και Κουρουμπλή οι κυβερνητικοί βουλευτές

 Ο Πολάκης θα εγκαινιάσει το ΤΟΜΥ στον Άγιο Λουκά- Αύριο σε Παπανάτσιου και Κουρουμπλή οι κυβερνητικοί βουλευτές

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης θα επισκεφθεί την Καβάλα προκειμένου να εγκαινιάσει τη λειτουργία του πρώτου ΤΟΜΥ, το οποίο από το τέλος Δεκέμβρη ετοιμάζεται σε κτίριο του δημοσίου στη συνοικία του Αγίου Λουκά. Αυτός είναι ο σχεδιασμός της κυβερνητικής πλευράς αν και η λειτουργία του ΤΟΜΥ αργεί. Οι προηγούμενες δηλώσεις και υποσχέσεις το ανέφεραν ως έτοιμο στο τέλος του 2017, μετά η ημερομηνία επικεντρώθηκε στον Δεκέμβρη του 2017. Τελειώνει ο Γενάρης του 2018 και λειτουργία του ΤΟΜΥ δεν προκύπτει. Κατά συνέπεια- σύμφωνα με τα ελληνικά δεδομένα- θα είναι επιτυχία αν αυτό λειτουργήσει τον Φεβρουάριο. Όλα αυτά τα περιμένει ο κ. Πολάκης προκειμένου να μας επισκεφθεί. Θυμίζουμε ότι το ΤΟΜΥ της συνοικίας του Αγίου Λουκά θα λειτουργήσει στο ισόγειο του κτιρίου του Κέντρου Ψυχικής Υγείας (οι υπηρεσίες του οποίου μεταφέρονται στον πρώτο όροφο). Σήμερα έχει γίνει η διαμόρφωση των χώρων στο ισόγειο αλλά δεν υπάρχουν εξοπλισμός και κουφώματα. Η επίσκεψη Πολάκη στην Καβάλα θα συνδυαστεί με την παρουσία του και στο Νοσοκομείο.

Την Παρασκευή ή τη Δευτέρα θα έρθει στην Καβάλα και τη Θάσο ο υφυπουργός Παιδείας κ. Μπαξεβανάκης για να εγκαινιάσει το ΕΠΑΛ της Θάσου. Σήμερα το μεσημέρι οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκονται στο Επιμελητήριο, είναι πιθανό νωρίτερα σήμερα να επισκεφθούν το Ειδικό σχολείο. Αύριο οι 3 βουλευτές έχουν ραντεβού με την κ. Παπανάτσιου, για τα γνωστά θέματα του Δήμου Καβάλας (παλιό δικαστήριο, Τελωνείο, παλιό Νοσοκομείο κτλ). Κατά πληροφορίες οι βουλευτές σκόπιμα επισκέπτονται την κ. Παπανάτσιου (όπως συμφώνησαν την περίοδο των εορτών με τη Δήμαρχο) κι αφήνουν για αμέσως μετά την επαφή τους με την ΕΤΑΔ και τον κ. Τερζάκη. Από τον οποίο συνεχίζουν να έχουν παράπονα.

Αύριο οι βουλευτές μαζί με τοπικούς φορείς θα λάβουν μέρος σε σύσκεψη για τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Η σύσκεψη θα γίνει στο γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας, που την προκαλεί και την οργανώνει. Την Τετάρτη και οι τρεις θα είναι στην Καβάλα λόγω της επίσκεψης Νεφελούδη. Δεν αποκλείεται αύριο Τρίτη στην Αθήνα, οι βουλευτές μαζί με τους φορείς που θα είναι εκεί λόγω της σύσκεψης για τα δρομολόγια, να έχουν (μαζί με δημάρχους κτλ) επαφές και σε άλλα υπουργεία.

Διαβάστε επίσης