Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αντώνης Αντωνίου στους 93,7: « Όλη η προσπάθεια γίνεται για να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΚ»

 Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αντώνης Αντωνίου στους 93,7: « Όλη η προσπάθεια γίνεται για να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΚ»

Δηλώσεις στους 93,7 για τα πρώτα βήματα της νέας διοίκησης του Ερασιτέχνη ΑΟΚ έκανε ο πρόεδρος Αντώνης Αντωνίου.

Επίσης μίλησε και το μεγάλο φετινό στόχο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Για την οργάνωση των Ακαδημιών ποδοσφαίρου  του ΑΟΚ:

« Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες, στα τμήματα υποδομής.  Την προηγούμενη Πέμπτη στο «Γαλαξία» στην πρώτη συνάντηση ενημέρωσης και εργασίας ( Workshop OEC-1) δώσαμε το στίγμα για το θέλουμε να κάνουμε στον Ερασιτέχνη.  Ο ΑΟΚ πρέπει να υπερέχει. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην υπευθυνότητα. Ο ΑΟΚ πρέπει να είναι πρότυπο για τους μικρούς αθλητές. Στο προπονητικό τιμ θα έχουμε προσθήκες ενώ έχουμε καταλήξει στη φιλοσοφία των τμημάτων υποδομής. Δεν θα έχουμε αλλαγές εκτός βέβαια από αυτή του Κώστα Βακιρτζή που θα είναι συνεργάτης στη μεγάλη ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη. Μιλάμε με όλα τα παιδιά.  Προσπαθούμε να τους περάσουμε μια νέα νοοτροπία. Θέλουμε περισσότερη δουλεία και όρεξη.   Δεν αποκλείουμε το παραμικρό.  Θα υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής. Δεν έχουμε καταλήξει στο πρόσωπο. Μιλάμε, έχουμε συζητήσεις.  Ολοκληρωμένο  το τιμ θα ανακοινωθεί μαζί.  Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι το ανδρικό τμήμα με τις υποδομές από εδώ και πέρα θα λειτουργούν μαζί, θα συνεργάζονται. Δε θα είναι κάτι ξεχωριστό. Θα υπάρχει μια μεθοδολογία και μια συνέχεια.  Μέσα από τις υποδομές του ΑΟΚ θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά της Καβάλας να παίξουν στη μεγάλη ομάδα»

Για το Βόλει του ΑΟΚ:

«  Η Έφη Γερακίνη θα είναι προπονήτρια στην Α2. Στον Δημήτρη Σιώκη έγινε μια πρόταση να αναλάβει το σοβαρό κομμάτι της Ελευθερούπολης. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα της Ελευθερούπολης. Πιστεύω ότι όλα γίνονται προς όφελος του τμήματος. Ο κ. Αγγελόπουλος βοήθησε πάρα πολύ το Βόλει και είναι στο χέρι μας να τον πείσουμε να επιστρέψει.   Επίσης και οι φορείς πρέπει να βοηθήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση για να δείξουμε ότι κάτι γίνεται στο Βόλει και να γυρίσει πίσω ο κ. Αγγελόπουλος. Να βοηθήσει και πάλι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Εμείς δεν τον έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Πιστεύουμε ότι είναι κοντά μας».

Ο Δημήτρης Σιώκης είναι ΑΟΚ και πιστεύω ότι θα δείξει κατανόηση και δεν θα υπάρχει θέμα όσον αφορά την Ελευθερούπολη. Όλα τα τμήματα θα μπουν στο σύστημα που παρουσίασε στον «Γαλαξία».  Θα μας πάρει λίγο χρόνο αλλά θα μας οδηγήσει υπεύθυνα σε αυτό που θέλουμε όσον αφορά την οργάνωση»

 

Για το ποδόσφαιρο του ΑΟΚ(ανδρικό τμήμα):

«  Το κλίμα των συναντήσεων με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη ήταν πολύ καλύτερο απ` ότι περιμέναμε.   Είναι δίπλα μας. Σε πρώτη φάση ο Δήμος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματα μας.   Περιμένουμε την απάντηση για το χόρτο. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αυτό μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε.

Όλη η προσπάθεια γίνεται να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΚ. Ο ΑΟΚ πρέπει στο Πανελλήνιο σαν όνομα να πάρει τη θέση που αξίζει. Σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξει κατηγορία ο ΑΟΚ. Οι πιθανότητες είναι πολλές περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά.  Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τη διοικούσα θα καταθέσουν και την ψυχή τους γι` αυτό το όνειρο.  Θα υπερβάλουν τους εαυτούς τους. Η έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη δείχνει το στίγμα, τι θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα επίπεδα».

 

 

Διαβάστε επίσης